Hipnoterapia - Adam (1) Pani Jolanta to fantastyczna osoba. Jak kazdy czlowiek mialem watpliwosci czy... Adam Krystaliczna SZCZEROŚĆ (1) Minęło pare tygodni od sesji z Jolą. Zostalem oczyszczony ze szczegolowego... Marcin Polecam (1) Polecam z całego serca sesje u Pani Jolanty, która jest niezwykle ciepłą i... Kasia
Polecam (1) Niesamowite przeżycie, oczyszczające,  po pierwszej sesji poczułam... Żaneta Wrocilam do zycia (1) Niesamowita podroz...przezywam to wszystko co działo sie podczas seansu juz... markocie Opinia (1) Niesamowite doświadczenie i podróż w nieprzewidziane, zapomniane zakamarki... Paulina Polecam C.D. (1) Witam. Jestem po kolejnej porcji hipnozy i znów świetnie. Ciężko to opisać... Zadowolony Paweł Ania (1) Jola jest cierpliwa i ciepla osoba,czuje swoja misje i jest pewna tego,co... Ania Polecam (1) Jestem po poerwszej sesji. Wrażenia z*******e. Umówiłem sie na kolejną... Paweł opinia (1) Cudowne doświadczenie bycia z Tobą w tej podróży w głąb siebie i za to... maarlena Bartosz - opinia (1) Jola to wspaniała i bardzo ciepła osoba. Widać, że kocha to co robi i robi to... Bartosz Ania - opinia (1) Niezwykłe doświadczenie i bardzo emocjonujące spotkanie. Polecam każdemu.... Ania Małgosia (1) Witam. hipnoza sprawiła, że mam o wiele mniejszy stres ,jestem spokojniejsza... Małgosia Kasia - opinia (1) Po hipnozie córka 10 lat stała się bardziej... Kasia Super terapia (1) Bardzo polecam. Pani Jola jest świetną specjalistką w dziedzinie pomocy... Monika