Izabela - opinia (1) To miejsce, do którego pragniesz wracać. Przede wszystkim otrzymałam pomoc... Izabela Katarzyna Augustyniak - opinia (1) Gorąco polecam. Jeżeli szukać pomocy u bioenergoterapeuty- to tylko u Pana... Katarzyna Augustyniak Katarzyna Ćwiklińska - opinia (1) Wspaniali Ludzie ! Cudowna atmosfera ! Kochają to co robią, a wiadomo- są... Katarzyna Ćwiklińska
L.L - opinia (1) Warto!!!! Zawsze stawia mnie do pionu L.L Danuta - opinia (1) Pan Damian to człowiek o wielkim sercu i dobroci, bardzo cierpliwy.... Danuta Ewa - opinia (1) Nigdy się nie zawiodłam na zabiegach Pana Damiana, korzystam od kilku lat,... Ewa Ania - opinia (1) Pana Damiana znamy z córką od wielu lat, cudowny ciepły człowiek z ogromną... Ania Opinia (1) Wspaniale diagnozę podnosi na duchu. Pomaga pokonac chorobe. Zawsze w dobrym... Danuta Walczak Gabinet bioenergoterapii godny polecenia! (1) Pan Damian Karsznia jest profesjonalistą w pełnej mierze. Potrafi dobrze... Paweł CUDA (1) Polecam szczerze. Z gabinetu wyszłam jak nowo narodzona, po stresie nie było... Ania Wszystko na plus (1) Jak najbardziej polecam. Paulina Polecam (1) Pan Damian jest wspaniałym człowiekiem, bardzo mądrym, życzliwym,... Beata Polecam! (1) Skorzystałam z tego typu usługi w celu oczyszczenia czakr,by energia... Marta Po prostu magia (1) Z Panem Damianem miałem kontakt kilka razy. Za każdym razem sprawiał, że mój... Łukasz S. Polecam (1) Wszystkim polecam Pana Damiana i jego ogromną wiedzę i doświadczenie. W wielu... Joanna Wspanialy czlowiek (1) Ja i moja rodzina korzystamy z usług Pana Damiana od wielu lat.Lista jego... Malgorzata nam pomógł (1) Skorzystałam z zabiegów dla niespełna rocznego dziecka, u którego lekarze... natalia Wspaniały człowiek !!! (1) Do p.Damiana jeżdżę już 13 lat !! bardzo mi pomógł!!!!jest wspaniałym... Mariola ...Są ludzie... którzy nie zawsze są blisko,ale zawsze są bliscy naszemu sercu! (1) Osoba przyjazna, ciepła ,przekazująca niesamowite siły o Wielkiej... Monia :) Wspaniały Bioenergoterapeuta! (1) Oferta dostosowana do indywidualnych potrzeb klienta, obsługa na 6+, jakość... Hanna