Pozytywna energia (1) Właśnie wróciłam z wizyty w gabinecie, to była moja czwarta wizyta i nie mogę... Marta Bardzo dobry specjalista (1) Przychodzę do gabinetu od 3 lat, nieregularnie wedle potrzeby. Bardzo sobie... k.k Polecam z całego serca! (1) Polecam Pana Damiana z całego serca! Jest cudownym człowiekiem, pełnym chęci... Studentka
Warto skorzystać - POLECAM (1) Trafiłam do pana Damiana w bardzo ciężkim dla siebie okresie. Nie wierzyłam... Pacjentka J.F. Jak najbardziej TAK!! (1) Pan Damian baaardzo nam pomógł, mieliśmy problemy z dzieciątkiem półrocznym,... Angelika POLECAMMMMMMMM!! (1) Skala do ocenienia Damiana pracy jest stanowczo za mała , tak aby... Paweł :) (1) polecam nową płytę z muzyką relaksacyjną autorstwa Damiana gratuluję(mi sie... Beata polecam :) (1) Po wielu latach sceptycznej postawy wobec bioenergii nie mam już wątpliwości... mama Norberta Agatka J z Obłuża dziękuje za pomoc w leczeniu i cenne wskazówki (1) Agatka J z Obłuża dziękuje za pomoc w leczeniu i cenne wskazówki Aneta mama Agatki i Dawidka polecam (1) polecam pana Damiana.ten człowiek ma w sobie coś niesamowitego,swoją energią... k.w tomek (1) jestem sceptyczny jeżeli chodzi o ręce które leczą pierwszy raz z tego... Tomek dorota - opinia (1) Od lat korzystam wraz z rodziną z pomocy p. Damiana i nigdy sie nie zawiedliśmy. dorota