Polecam! (1) Serdecznie polecam gabinet Twoja Chwila - Pani Beata pracuje bardzo... Marta Rewelacja (1) Gabinet z prawdziwego zdarzenia! Od dłuższego czasu Pani Beata robi mi... Joanna przeciętnie (2) Pani Beata robi akryl wg własnego widzimisię, nie zapyta o kształt, kolor.... p
Warto odwiedzić (1) Fajny salon profesjonalna obsługa p.Beata wie co robi. Byłam bardzo... ANIA SZCZERZE POLECAM (1) Z usług Pani Beaty skorzystałam dziś pierwszy i z całą pewnością nie ostatni... OLA Pełen profesjonalizm (1) Do gabinetu „Twoja chwila” trafiłam zachęcona opiniami... Elżbieta Chruściel Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona , paznokcie są ładnie zrobione i nie odpadają . Pani... Anna Polecam (1) Jestem stałą klientką Pani Beaty , zdecydowanie polecam wszystkim Paniom... Karolina IZA BIELECKA - opinia (1) BARDZO CZYSTO I PRZYJEMNIE PROFESJONALNA OBSŁUGA POLECAM WSZYSTKIM PANIOM IZA BIELECKA Polecam (1) Solidnie wykonane zabiegi; b.przystępne ceny; rzadka umiejętność podczas... Aneta W. Polecam (1) Wysokospecjalistyczny sprzęt, miła i profesjonalna obsługa. Fachowe... Agnieszka Super profesjonalna obsługa (1) jestem stałą klientką Pani Beaty-polecam gorąco ! Super profesjonalna... Wanda Walkusz Absolutnie polecam (1) Pod najwyzsza ocena dla tego gabinetu podpisuje sie \" obiema rekami\".... Barbara Pieniazek Szczerze polecam ! (1) Korzystam z usług pani Beaty od roku i jestem bardzo zadowolona, i ręce i... Elżbieta Polecam (1) Chętnie korzystam z zabiegów w gabinecie Twoja Chwila. To naprawdę relaks,... Grażyna Zajder Polecam (1) Korzystam głównie z pielęgnacji dłoni i uważam że zarówno usługi jak i... Anna Leoniec super (1) polecam wszystkim!!! pełen profesjonalizm!!! a pedicure najlepszy na świecie! malgorzata.podgorska@pgnig.pl :) (1) Bardzo,bardzo polecam.Wszystko tak jak w ocenie!:) szukałam,szukałam i w... Dagmara Karwacka Polecam! (1) Chodzimy z mamą do Pani Beaty od jakiegoś czasu, za każdym razem świetnie... Ania SUPER! Naprawdę polecam! (1) Odkad pani Beata dba o moje paznokcie, przestałam wstydzić się swoich dłoni i... Aska