Zdecydowanie jestem na TAK! (1) Jako, że należę do grona zadowolonych klientek Pani Beaty,dlatego jedyne co... Ania from Zopot Polecam wszystkim (1) Gabinet pani Beaty poleciła mi moja przyjaciółka. A teraz jestem stałą... Asia K. Polecam (1) Polecam manicure i pedicure. Czas spędzony w gabinecie był bardzo przyjemny.... Dorota
W ciemno ! (1) W tym gabinecie nie muszę bać się tego jak będą wygladały moje dłonie i... Maria POLECAM !!! (1) Świetny salon, świetna obsługa, miła atmosfera!!! :) Każda z was powinna być... Aneta POLECAM (1) Cóż mogłabym dodać do poprzednich wypowiedzi? Wchodząc do salonu pani Beatki... Marta Szydłowska- Burkacka skorzystaj a będziesz zadowolona!!! (1) potwierdzam wcześniejsze opinie! naprawdę warto oddać swoje dłonie w ręce... Ania Paznokcie cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Panią Beatę poleciła mi teściowa! I wielkie dzięki za to!!! Pani Beata... Julia G-O Urocze miejsce do spędzania "Twoich chwil" (2) Witam, jako stała klientka, od chwili uruchomienia gabinetu "Twoja... Grazyna Pawlisz beata s. - opinia (1) !!! SUPER EXTRA !!! Założyłam żel w salonie na Zaspie przez Panią... beata s. Szczerze polecam Panią Beatę (1) Po raz pierwszy spotkałam się z profesjonalizmem. Ten salon polecila mi... A.E Magdalena Wróbel - opinia (1) Beata to profesjonalistka. Jak się za coś zabiera to jest to starannie... Magdalena Wróbel gorąco polecam (1) pazurki są bardzo ładnie i profesjonalnie wykonane, polecam ann426 pedicure (1) Relaks, odprężenie i poczucie zrobienia czegoś dla siebie. Naprawdę bardzo... WT Po prostu profesjonalizm w każdym calu (1) Pragnę polecić wszystkim ten salon i po dzisiejszej wizycie zamierzam... Sylwia Polecam (1) Z usług pani Beatki korzystałam dopiero dwa razy, ale bardzo gorąco polecam.... Ania serdecznie pozdrawiam !! (1) Miałam okazję kilkakrotnie korzystac z usług Pani Beatki i serdecznie polecam... tokio Polecam (1) Jestem klientką p. Beaty od niedawna, ale jestem bardzo zadowolona. Paznokcie... Kasia Polecam :) (1) Jestem klientką p. Beaty od kilku lat i jestem bardzo zadowolona z jej usług.... magda Polecam (1) Korzystam z usług p.Beaty już kilka lat i ogólnie jestem zadowolona,zawsze... Ka