Gabinet weterynaryjny

Weterynarze

Gdańsk, Zygmunta Noskowskiego 11/2

6 punktów to za mało (1) Najlepszy weterynarz z pasją i serduchem do zwierząt EVER!!!!!!!!! vika polecam (1) stanowczo zawsze będę polecać, prowadzi mojego kundelka od kiedy go wzięłam... Ksia Znakomity lekarz (1) Chapeau Bas Panie Piotrze, za to jakim jest Pan lekarzem dla Naszych pupili,... JUSZKOWO
najlepszy lekarz-olbrzymie serce i nieprzeciętna wiedza (1) wielkie szczęście miały moje koty,że spotkały takiego lekarza.Dr Piotr stawia... Beata.K Skandal nie lekarz (2) Przez prawie 2 miesiące pies przechodził straszne męczarnie aż w końcu... MANIUŚ Nie polecam (2) Szczerze żałuję swojej długiej wiary w Pana Piotra i jego "możliwości".... Klaudia NAJLEPSZY (1) Pana Piotra wyszukałam na trójmiasto.pl oceny i opinie są adekwatne do usług.... Monika Najlepszy weterynarz (1) Bardzo polecam. Weterynarz z powołania ;) a do tego bardzo sympatyczny. Daje... Aneta POLECAM (1) Można by dużo pisać ale myślę że określenie WETERYNARZ z powołania mówi... Ania KOZAK - PROFESJONALISTA (1) Widać że zna się na robocie, nie okrada pacjentów, a właściwie ich właścieli... Maciej Najlepszy weterynarz w Trójmieście!!!! (1) Pan Piotr wielokrotnie ratował mojego psiaka, mimo że czasami stan zdrowia... E :) (1) Wspaniały weterynarz, znający się na Swojej pracy i kochający zwierzęta.... Aki Najlepszy weterynarz w Trójmieście !! (1) Z całego serca polecam najlepszego weterynarza w Trójmieście. Nie znam... Agnieszka K Wielkie dzięki (1) Bardzo dziękuję za kolejne uzdrowienie mojej Wery .Jest Pan najlepszym... Gabriela .F. najlepszy lekarz w Gdańsku (1) Polecam wszystkim weterynarza pana Piotra.jest najlepszym lekarzem w... Agnieszka Najlepszy lekarz na świecie (1) Najlepszy lekarz na świecie a miałam z wieloma do czynienia. Mam dwa psy i... Ola Odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku! (1) Życzę wszystkim i sobie ,aby tego typu pomoc otrzymywać od tak fantastycznych... Aleksandra przemądrzały i nieprzyjemny (4) A mi się nie podobał. Byłam 2 razy i za każdym razem nasłuchałam się jaka to... jaa POLECAM (1) Człowiek o wielkim sercu do zwierząt, z poświęceniem, znajacy sie na tym co... Haszyk Wyleczył mojego psiaka (1) witam Bardzo polecam pana doktora ,moj piesek miał zapalenie jelit gdy sie... Joanna