Gabinet weterynaryjny

Weterynarze

Gdańsk, Zygmunta Noskowskiego 11/2

Alicja - ocena (1) Pragnę podziękować za opiekę i leczenie mojego przyjaciela Miśka. Weterynarz... Alicja Monika - opinia (1) Ceny przystępne i diagnoza zawsze 100% polecam :) Monika Alicja - opinia (1) cudowny doktor Dolittle ratował moje papużki i pieska również jak był chory Alicja
Zadowoleni wieloletni pacjenci - opinia (1) Najlepszy weterynarz jakiego znam. A przede wszystkim, weterynarz warty... Zadowoleni wieloletni pacjenci Maja - opinia (1) Uwielbiamy tego gościa! Dr Judym wśród weterynarzy Maja Całkowity brak kontaktu (4) Od dwóch tygodni próbujemy się skontaktować i umówić wizytę. Bez szans.... anonim Anna - opinia (1) Weterynarz jest niesamowity, widać jak mocno kocha zwierzęta, jak bardzo chce... Anna Atos - opinia (1) Super Weterynarz! Nigdy nie pomylił się z diagnozą. Atos Najlepszy Wet (1) Nie będę się rozpisywać, przyjdźcie i sprawdźcie sami, najlepszy wet w... Kiana i Malta Rewelacyjny lekarz (1) Bardzo Polecam Pana Doktorka.Jest niesamowitym lekarzem i człowiekiem .... Arek i Iwonka Najlepszy lekarz weterynarii, jakiego kiedykolwiek spotkaliśmy (1) Mądry, skuteczny, wyrozumiały i...szalony. Nigdy wcześniej nie spotkaliśmy... Beata Najlepszy! (1) Już od kilku lat mam psa pod opieką Pana doktora i z pewnością mogę... Joanna Super Piotr! (1) Stawia tylko trafne diagnozy!!! kszy Super (1) Niesamowity lekarz,milosnik zwierzat i swojej pracy. Emilia Najlepszy weterynarz! (1) Pan Piotr już przynajmniej dwa razy uratował życie naszemu psu (zapalenie... Anna Najlepszy (1) Znam doktora od kilku lat .Super lekarz i miłośnik zwierząt.Życzę nam ludzią... Agata Miśka (1) Prawdziwy weterynarz. Super specjalista. Polecam ale trzeba się uzbroić w... Gosia Weterynarz ? Nie , to dr Dolittle XXI wieku (1) Nieprawdopodobna wiedza, empatia i instynkt .Prawdziwy profesjonalista o... Jola Nigdy nie spotkałem lepszego weterynarza (1) Poważnie, to jeden z tych ludzi, u których widać pasję do swojego zawodu i... Sylwester Weterynarz pierwsza klasa...! (1) Jeśli chodzi o diagnozy zawsze 100% ! Jestem pod wrażeniem również podejścia... Monika