Gabinety Rehabilitacji

Rehabilitacja

Gdańsk, Pilotów 23E/28

Adam - ocena (1) Niedawno miałem przyjemność korzystać z usług polmed. na zabiegi zapisywałem... Adam Marek - ocena (1) Zakończyłem zabiegi w polmed gdańsk Centrum Rehabilitacyjne w lutym. Pomimo... Marek Beata - ocena (1) Ze swojej strony polecam placówkę fizjoterapii Polmed! Podczas... Beata
pacjentka - opinia (2) Rozpoczęłam dzisiaj zabiegi w Polmed na które czekałam ponad dwa miesiące z... pacjentka Marek - opinia (1) Niestety nie dane było mi się nawet dodzwonić. Dwie godziny oczekiwania w... Marek Daga - opinia (1) Profesjonalny i empatyczny personel. Indywidualne podejście do pacjenta. Pani... Daga TOMEK - opinia (1) Miły personel,trochę ciasno.Minus wspólna szatnia,niezamykane szafki. TOMEK Mirosława - opinia (1) Wchodząc do poradni przywitała mnie nadąsana Pani recepcjonistka. Miała... Mirosława Perłopław - opinia (1) W związku z moim dość aktywnym trybie życia i nienajmłodszym peselem siłą... Perłopław Danuta - opinia (1) Przychodzę tu dwa razy do roku i zawsze mogę liczyć na pomoc. Zabiegi... Danuta Marysia - opinia (1) Dziękuję za opiekę i troskę. Ból kolana minął i wróciłam do zdrowia. Z... Marysia J. M. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i zabiegów. Chodzę tam regularnie, bo mam... J. M. pacjent - opinia (1) Szybka rejestracja i pomoc po złamaniu ręki. Placówce przydałoby się... pacjent Marcin - opinia (1) Byłem pacjentem Polmed po ciężkim złamaniu w lutym i w marcu 2021. Postawili... Marcin Leszek - opinia (1) Konkretnie, profesjonalnie i bez udziwnień. Zabiegi na ból barku pomogły.... Leszek Mieczysław - opinia (1) Jestem pozytywnie zbudowany przyjazną atmosferą podczas wizyt i ćwiczeń. Jest... Mieczysław T - opinia (1) Miły i pomocny personel, mały minus za trudność dodzwonienia się. T Majka - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce. Personel zaangażowany, pomocny, profesjonalny.... Majka Natalia - opinia (1) Super miła obsługa. Na recepcji panie bardzo pomocne i ogólnie personel... Natalia Pan Luki - opinia (1) Korzystałem z usług Polmed wielokrotnie przy dwóch rozległych urazach narządu... Pan Luki