Gabinety Rehabilitacji

Rehabilitacja

Gdańsk, Pilotów 23E/28

Krystyna - opinia (1) Niedawno skorzystałam z rehabilitacji w tej placówce i jestem bardzo... Krystyna Niezadowolona - opinia (1) Bardzo niemiła obsługa, pani była opryskliwa w stosunku do pacjenta. Nie... Niezadowolona Jak to nfz... (2) W tej przychodni jest pewien problem z higieną – mianowicie wycięcie na twarz... Lucyna
Zadowolony Pacjent (1) Dziewczyny uwijają się jak w ukropie, mimo tego są miłe i życzliwe. Wszystkie... Stanisław Świtalski Polecam rehabilitację w Polmedzie (2) Gorąco rekomenduję gabinety rehabilitacji Polmed na Zaspie, uzyskałam tam... Hanna Z. Masaż (1) Dziewczyny masują rewelacyjnie! Szczerze polecam Jola Nie idź tam. (1) Zdecydowanie NIE POLECAM! Obsługa(poza tym ze panie są niemiłe i opryskliwe)-... PaniJeziora Kręgosłup uratowany - (1) Bardzo dziękuję całej ekipie Polmedu z Pilotów za pracę i poświęcenie w... Bolek Babcia poleca 😊 (1) Piszę na prośbę mojej babci. Pani Weronika od dłuższego czasu przyjeżdża do... pomocnik babci Świetna rehabilitacja! (1) Ekipa Rehabilitacji ma dosłownie fach w ręku (lub w rękach, bo wszyscy mają... Taki tam pacjent z ulicy Miejsce godne polecenia! (1) Bardzo miły, profesjonalny personel, który zna się na swoim fachu, w pełni... Paulina Bardzo pozytywnie (1) Miałem okazję rehabilitować się w Polmedzie. Znakomici specjaliści, wyleczyli... Beniamin Pełen profesjonalizm!! (1) Polecam z całego serca, pełen profesjonalizm, miła obsługa, a Pani Weronika... Teresa