Skuteczność i profesjonalizm (1) Po raz kolejny korzystałem z usług Kancelarii. Tym razem także wykazali się... Tomek Excellent service, highly knowledgeable lawyer (1) The lawyer was highly knowledgeable and professional. The service was of the... GdanskExpat Bardzo profesjonalna obsługa (1) Mogę śmiało zarekomendować Kancelarię Galiński & Klein. Od pana Pawła... Dorota
Skuteczna pomoc w sądzie (1) Z usług kancelarii korzystamy od grundnia 2015 r. Przede wszystkim w sprawach... Andrzej Fachowcy od podatków (1) Do mec. Pawła Galińskiego trafiłem po tym jak moją kontrolę podatkową... Krzysztof Polecam!!! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Prowadzenie sprawy i... Tomasz Fachowa pomoc w przyjemnej atmosferze (1) Znalazłam się w skomplikowanej sytuacji podatkowej. Pan Galiński na początku... Anna Chlebowska-Kulik Polecam (1) Krótko i na temat. Trafiliśmy do Kancelarii Galiński & Kleina z rekomendacji.... Andrzej Pełen profesjonalizm i skuteczność!! Jako Biuro Rachunkowe serdecznie polecam. (1) Z Kancelarii Galiński & Kleina korzystaliśmy w ramach prowadzonej... Biuro Rachunkowe "Olimpia" Profesjonalizm, miła atmosfera, skuteczność (1) Mimo przedstawienia w Banku orzeczenia NS Admin. w sprawie identycznej jak... Henryk Rekomendacja Kancelarii Galiński & Kleina (1) Rekomenduję usługi Kancelarii łączące najwyższą wiedzę teoretyczną z bogatym... Wojciech S Wysoka jakość i profesjonalne podejście (1) Zwróciłem się do Pana Pawła ze zleceniem wykonania analizy podatkowej dla... Kuba Bardzo, bardzo polecam ! (1) Muszę podzielić się z Państwem opinią na temat tej kancelarii. Trafiliśmy do... Jakub Profesjonalna obsługa i doradztwo (1) Skorzystałem z oferty tego biura ze względu na b.dobre opinie i co do samej... Rafał Sprzedaż mieszkania, podatki (1) Trafiłem do kancelarii ponieważ dostałem namiary od znajomego i miałem dość... Adam Rewelacja (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług kancelarii. Jestem bardzo zadowolony.... Kamil Sprawna i szybka pomoc w otwarciu firmy (1) Przyszliśmy do Pana Mecenasa ponieważ razem ze wspólnikiem mieliśmy pomysł na... Anna, Tomasz Fachowa obsługa. Przystępne ceny i bardzo szybka reakcja na pytania. (1) Witam. Do tej Kancelarii trafiliśmy z mężem całkiem przypadkiem. Od samego... Alicja i Piotr Fachowa porada prawna, Polecam. (1) Pierwszy raz korzystałem z usług Kancelarii i jestem naprawdę bardzo... Dariusz polecam (1) Polecam wszystkim tą kancelarię. Korzystam regularnie z ich usług w sprawach... Andrzej