Sprawna i szybka pomoc w otwarciu firmy (1) Przyszliśmy do Pana Mecenasa ponieważ razem ze wspólnikiem mieliśmy pomysł na... Anna, Tomasz Fachowa obsługa. Przystępne ceny i bardzo szybka reakcja na pytania. (1) Witam. Do tej Kancelarii trafiliśmy z mężem całkiem przypadkiem. Od samego... Alicja i Piotr Fachowa porada prawna, Polecam. (1) Pierwszy raz korzystałem z usług Kancelarii i jestem naprawdę bardzo... Dariusz
polecam (1) Polecam wszystkim tą kancelarię. Korzystam regularnie z ich usług w sprawach... Andrzej Świetna kancelaria do spraw podatkowych (1) Prowadzimy z mężem od blisko 10 lat firmę handlowo-usługową. W sierpniu urząd... Katarzyna i Zbigniew Skutecznie i rzeczowo (1) Szczerze polecam. Rzeczowo , bez owijania w bawełnę, szybko i skutecznie. To... Włodzimierz Zdecydowanie Polecam ! (1) Jasno , konkretnie, profesjonalnie a przede wszystkim SKUTECZNIE. Pani... Agata Mueller Dream Haus Sp. z o.o. - opinia (1) Miła fachowa obsługa prawna w szerokim zakresie. Terminowość i realizacja na... Mueller Dream Haus Sp. z o.o. Polecam!!! (2) Korzystam z usług kancelarii jako firma oraz prywatnie. Bez wsparcia ze... Marek Szybko sprawnie i na temat (2) Chętnie jako firma korzystamy w razie potrzeby z porad i opinii kancelarii.... Adam Serdecznie polecam! (2) Współpracuję z kancelarią od kilku miesięcy w zakresie obsługi spółki z... Piotr Polecam (2) Skorzystałam z usług kancelarii w sprawie rozwodowej i jestem bardzo... Jowita