Paweł Grenz, Shark Ice Cream - ocena (1) Polecam tą kancelarię. Jako marka Shark Ice Cream współpracujemy z nimi od... Paweł Grenz, Shark Ice Cream Krzysztof - ocena (1) Do kancelarii trafiłem poprzez internet szukając informacji dotyczących... Krzysztof Krzysztof - ocena (1) Bardzo profesjonalna pomoc prawna udzielona w przyjaznej i uprzejmej... Krzysztof
Portrezerwa - ocena (1) Z czystym sumieniem rekomendujemy Pana r.pr Pawła Galińskiego jako fachowca w... Portrezerwa Maciej - ocena (1) Razem ze wspólnikiem zgłosiliśmy się do Mec. Pawła Galińskiego ponieważ... Maciej Andrzej Hajderek - ocena (1) Kancelaria mec. Galińskiego zapewnia bieżącą obsługę prawną spółki oraz... Andrzej Hajderek Rafal - ocena (1) Pełen profesjonalizm od pierwszego spotkania. Wystąpiłem z prośbą o... Rafal Miłosz - opinia (1) Zdecydowanie polecam kancelarię. Miałem przyjemność współpracować z Panem... Miłosz Maciej - opinia (1) Obsługa prawna na najwyższym poziomie, polecam Maciej Firma budowlanano-montażowa - opinia (1) Kancelaria Galiński & Kleina prowadzi dla mojej firmy różne sprawy. Moja... Firma budowlanano-montażowa Adrian - opinia (1) Profesjonaliści z bardzo dobrym podejściem do klienta. Do każdej sprawy... Adrian Adrian - opinia (1) Profesjonaliści z bardzo dobrym podejściem do klienta. Do każdej sprawy... Adrian Adam N. z Gdańska - opinia (1) Krótko i na temat. Zgłosiłem się do Kancelarii Galiński i Kleina ponieważ... Adam N. z Gdańska Natalia - opinia (1) Polecam. Bardzo dobra obsługa i fachowe doradztwo. Wiedza i doświadczenie na... Natalia Joanna - opinia (2) Do kancelarii trafiłam głównie przez pozytywne opinie w internecie i nie... Joanna Marcin - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna obsługa, z dokładnym uzasadnieniem wyjaśnianego... Marcin Agata - opinia (1) Korzystałam z usług Kancelarii i mogę serdecznie ją polecić. Profesjonalna... Agata Sprawy wygrane ! Galiński & Kleina Kancelarie Radców Prawnych (1) Chciałbym udzielić pozytywnej rekomendacji dla Galiński & Kleina Kancelarie... Piotr J. Polecam przedsiębiorcom (1) Skuteczność i profesjonalizm na najwyższym poziomie. Polecam Kancelarię jako... karolina bardzo profesjonalna kancelaria (1) Szczerze polecam usługi Kancelarii Radców Prawnych Galiński & Kleina. Pomogli... DW