Galoopka

Jazda konna

Sopot, Polna 1

totalny chaos! (3) Byłam zażenowana podejściem dziewcząt, które są tam (mam nadzieję)... Katarzyna Super szkola jazdy konnej dla dzieci i ich rodzicow (1) Polecam najgorecej te szkolke jazdy konnej usmiech profesjonalizm opieka to... Mamcia Super! (1) Świetna stajnia. Bardzo miła atmosfera, nowy, dopasowany i porządny sprzęt.... HorseGirl99
Super szkółka (1) Bardzo dobry poziom nauczania. Panie bardzo miłe i odpowiedziale.KONIE... Dorota REWELACJA! (1) GALOOPKA to najlepsza szkółka jaka jest na pomorzu ! Jeździłam w wielu... Katarzyna POKLECAM (1) moja córka(6 lat) pomimo całej swojej nieśmiałości pokochała Galoopkę całym... Mama Olgi Uwaga! (1) Z zajęć dzieci są zadowolone, ale proponuję wprowadzić zasady dotyczące... Dobromir Rozczarowanie (2) Odnośnie poziomu komunikacji i organizacji w tej szkółce mam dokładnie te... Anonim SUPER! (1) W Galoopce moja córka jeździ już ponad rok - jestem zachwycona tym jak po... Mama Zosi niski poziom nauczania, (1) ladny osrodek ( Hipodrom) z stajniami dostosowanymi do terazniejszych... Anna brak odpowiedzialnosci (4) Calkowita ignorancja wlascicielki i instruktorek po upadku dziecka z konia.... normalna baba Wielkie rozczarowanie (2) Ładne tereny, super budynek i .... to tyle. Instruktorki nie maja podejscia... Mama Gallopka jest cudowna (1) Musicie tam brać lekcje jazdy! Instruktorzy mili, cierpliwi i fajni. Konie... Zuzia x3 Najlepsza na świecie (1) Najcudowniejsza szkółka jaką można znaleźć. Instruktorzy tak mili że to aż... Szczęśliwa mama SUPER! (1) CUDOWNA! Przybywajcie Zakochana w Galoopce koniczka - opinia (1) kożystam z usług szkółki już od wakacji, moje dziecko jest bardzo... koniczka Najlepsza szkółka! (1) Jeżdżę w Galoopce dosyć długo i ani razu nie spadłam z konia. Instruktorzy... Basia tak! (1) W tym momencie to jedyna szkółka na hipodromie, która świadczy usługi na... M.