Re: Garnitur BYTOM czy SUNSET SUITS???
szczerze nie polecam produktów tej firmy. z racji specyfiki mojej pracy miałem już wiele garniturów, a Bytom jest zdecydowanie najgorszy. Kupiłem garnitur w Toruniu i został przerobiony przez krawcową współpracującą z Bytomiem. Po kilku miesiącach się po prostu pruje, na rękawach wychodzą włókna (ich rzeczoznawca tego nie widzi). Oczywiście nie przyjęli mojej reklamacji i posiłkują się rzeczoznawcą "niezależnym", który krótko mówiąc obraził mnie, że garnitur jest brudny, wymięty, zaniedbany i napisał, ze sklep mógł nie przyjąć do reklamacji takiego towaru. Skoro jednak przyjął, to nasuwa się pytanie kto doprowadził garnitur do takiego stanu. Jak powiedziałem, że być może krawcowa źle wykonała przeróbkę, bo się pruł, to rzeczoznawca stwierdził, że od razu miałem reklamować po przeróbce. Dodam że popruł się dopiero przed złożeniem do reklamacji i nie chodziłem w podartym przez pół roku, co jest chyba oczywiste. Na koniec jeszcze taka ciekawostka - garnitur odbierałem od ich krawcowej przez dwa miesiące i traciłem pieniądze na paliwo przez ciągłe wizyty u niej. Jednym z jej argumentów było, że ona teraz ma bardzo dużo zamówień od dziewczyny z "you can dance", która rozkręca swoją markę ciuchów :) porażka po prostu na całej linii. ja mam nauczkę i piszę, żeby ostrzec potencjalnych nabywców, żeby nie dali się nabić w butelkę.
1
0