Dr n.med. Paweł Wojtkiewicz.

Gastrolodzy

Gdańsk, Zeusa 45 (Osowa)

Michał B - opinia (1) Bardzo dobry specjalista. Nie musiałem długo czekać na wizytę, co przy... Michał B Oskar T. - opinia (1) Dr. Paweł Wójtkiewicz wykonał mi zabieg gastroskopi i kolanoskopi wraz z... Oskar T. Sandra - opinia (1) Pan Doktor z ogromną wiedzą i zaangażowaniem do swojego zawodu. Polecam... Sandra
Beata - opinia (1) Pan doktor to bardzo dobry fachowiec. Cierpliwy w stosunku do spanikowanego... Beata M. Redzik - opinia (1) Świetny doktor, osoba z powołaniem. Bardzo miły, profesjonalny i wyrozumiały... M. Redzik Aleksandra Szaraniec - opinia (1) Od telefonu do wizyty minęły może 3 dni. Zostałam punktualnie przyjęta i... Aleksandra Szaraniec aniiimall18 - opinia (1) Świetne podejście do pacjenta! Wywiad z pacjentem na wysokim poziomie.... aniiimall18 Adrian Karbowski - opinia (1) Doktor zajmujący się moją przyszłą żoną jest niewiarygodnie profesjonalny jak... Adrian Karbowski Natalia - opinia (1) Lekarz z powołania, moja mama miała przyjemność skorzystać z usług lekarskiej... Natalia Joanna - opinia (1) Lekarz z powołania. Udzielił mi wszelkich niezbędnych porad choć temat był... Joanna Paulina - opinia (1) Świetny lekarz. Zawsze wygodny i szybki termin. Pan Doktor ma bardzo dobre... Paulina Joanna - opinia (1) Bardzo polecam,byłam na badaniu kolonoskopii, Pan doktor bardzo szybko... Joanna Agnieszka - opinia (1) Dr P. Wojtkiewicz robił mi kolonoskopie. Rewelacja! Nie czułam żadnego bólu,... Agnieszka Małgosia G. - opinia (1) To już moja trzecia wizyta u dr Pawła Wojtkiewicza. Uważam że to najlepszy... Małgosia G. Marysia - opinia (1) Wizyta bardzo miła, konsultacja bez pośpiechu, dostałam rady które bardzo... Marysia Grażyna O. - opinia (1) Dr Wojtkiewicza poleciła mi znajoma z Gdyni. Przyjechałam do gabinetu z... Grażyna O. Profesjonalnie (1) Przy zabiegu kolonoskopii największym problemem jest 3 dniowa dieta ponieważ... Kris Jola Pruszcz Gd - opinia (1) Poprzednio u innych lekarzy czułam ogromne skrępowanie, stres, nerwy. Dzięki... Jola Pruszcz Gd Wspaniały Specjalista (1) 30.09.2019 Gastroskopia badanie wykonane bezboleśnie , miła atmosfera .... Stefania Wspanialy doktor (1) Takich domtorow jest juz bardzo malo. Pan doktor jest niezwykle kompetentnym... Beatka