Dr n.med. Paweł Wojtkiewicz.

Gastrolodzy

Gdańsk, Zeusa 45 (Osowa)

badanie kolonoskopi (1) Pan doktor Wojtkiewicz jest przesympatycznym lekarzem, dzięki czemu nie myśli... Basia Podziekowania dla dr Wojtkiewicza (1) Poznałam dr Wojtkiewicza w marcu 2017 roku. Przychodząc do gabinetu byłam... Emilia Świetny specjalista (1) Bardzo sympatyczny lekarz z wzorowym podejściem do pacjenta. Ma duża wiedzę i... Ewa
Bardzo dobry gastroenterolog (1) Pan doktor jest profesjonalistą pod każdym względem. Wszystko dokładnie... Renia BARDZO DOBRY GASTROLOG!!! (1) Konsultacje i badania: gastroskopii oraz kolonoskopii przeprowadzone naprawdę... EWA Dziękuję za pomoc! (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tego gabinetu. Gastroskopia przeprowadzona... Grzegorz Profesjonalizm (1) Doktor Wojtkiewicz to profesjonalny lekarz. Konsultację, przygotowanie do... Mariusz WALKA Z BÓLEM (1) W lutym dowiedziałam się, że cierpię na endometriozę. Obecnie jestem przed... Marzena Dr.Wojtkiewicz (1) Dr.Wojtkiewicz to Bardzo Dobry specjalista.Świetna atmosfera przed badaniem... Wioletta Rozwadowska Polecam Wszystkim (1) Dr Paweł Wojtkiewicz to nie przeciętny specjalista. Moim zdaniem w dziedzinie... Monika REWELACJA (1) Zgłosiłam się do doktora Wojtkiewicza z dość wstydliwą dla mnie... Ewelina super lekarz z powołania (1) cieszę się z wyboru tego gabinetu. Długo byłam leczona przez różnych... Justyna Dziękuję (1) Świetni lekarze !!! Pilnie potrzebowałem badania gastroskopii. Pacjentów... Dawid POLECAM!!! (1) Szczerze polecam ten gabinet tym wszystkim którzy poszukują dobrego... pacjentka Ewa Zdecydowanie polecam (1) Kolonoskopia wykonana na najwyższym poziomie!!! Miałam już wcześniej to... Pacjentka Klaudia KOLONOSKOPIA (1) Miałem wykonywane w tym gabinecie badanie kolonoskopii. Przeprowadzał ją dr... Wdzięczny pacjent Pacjent Darek (1) Byłem na wizycie w Gabinecie u dr Kellera. Długo zwlekałem z wykonaniem... Darek PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Wszystkim POLECAM dr Wojtkiewicza!!! Kolonoskopia wykonana bezproblemowo,... Maja Pacjentka Marta (1) Polecam!!! Nie znam lepszego gastrologa. Dociekliwy, precyzyjny,z powołania.... Marta rewelacyjny lekarz (1) Wybrałam ten gabinet dzięki zamieszczonym tutaj opiniom i bardzo się cieszę... Iwona