Dr n.med. Paweł Wojtkiewicz.

Gastrolodzy

Gdańsk, Zeusa 45 (Osowa)

Bardzo dobry specjalista (1) W listopadzie przywiozłam do Pana doktora mamę z niepokojącymi bólami... Ada Pawlak Bardzo polecam! (1) Jeśli ktoś ma obawy przed kolonoskopią niech wybierze ten gabinet. Wszystko... Pacjentka metoda Barrona (1) Jestem po usunięciu żylaków metodą Barrona. Zbieg wykonany naprawdę bardzo... Zuzanna
Gastroskopia (1) Niesamowity doktor. Specjalista najwyższej klasy. cieszę się że zdecydowałam... Ann Polecam!!!! (1) Zastanawiałam się, czy jest sens dodawać kolejną dobrą opinię do tak wielu,... Agnieszka jeden z najlepszych gastrologow w Polsce (1) Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonych badan. Doświadczenie i wiedza... Maria POLECAM!!! (1) Byłam dzisiaj u doktora Wojtkiewicza na gatroskopii. Szłam z duszą na... Iga kolonoskopia (1) Doktor Paweł Wojtkiewicz jest świetnym gastrologiem. Kolonoskopię wykonał... Maciek Wysoka ocena (1) Polecam wszystkim tego lekarza. Świetny gastrolog. Mój przypadek nie byl... R.Matyjas refluks przełyku (1) Perfekcyjnie wykonana gastroskopia. W moim przypadku to trudne badanie, mam... Adriana Polecam ten gabinet (1) Byłam u Pana Doktora poraz pierwszy i jeśli będę kiedyś potrzebowała porady... Basia Dobry specjalista (1) Bardzo sympatyczny lekarz. Tłumaczy wszystko jasno, dokładnie i spokojnie.... Katarzyna Kolonoskopia pierwsza klasa (1) Zgadzam się z opiniami innych. Kolonoskopia zrobiona pierwszorzednie. Bardzo... Marta Bardzo dobry fachowiec (1) Dobrze ze trafilam do Pana dr Pawla Wojtkiewicza. Wykryl u mnie jednego... Wdzieczna pacjentka Polecam (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam Pana doktora. Widać, że to doświadczony... Marek Dziękuje (1) Polecam wykonanie badań w tym gabinecie. Doktor Paweł Wojtkiewicz robił mi... Ryszard jestem bardzo zadowolona (1) Cierpiałam na silne bóle brzucha. W kale często pojawiał się niepokojący mnie... Ewa nie ma co się bać kolonoskopii (1) Jestem pod wrażeniem wiedzy i umiejętności Pana Doktora. Poza tym Pan Doktor... Iwona To był dobry wybór (1) Miła konsultacja, bezstresowo wykonana gastroskopia, właściwa diagnoza...i... Mirosława Pełny profesjonalizm (1) Pragnę w taki sposób podziękować Panu doktorowi za znakomitą... Michalina