Dr n.med. Paweł Wojtkiewicz.

Gastrolodzy

Gdańsk, Zeusa 45 (Osowa)

Marzena (1) Wspaniały i profesjonalny Lekarz .Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Życzę... Marzena znakomity gastrolog (1) Jestem już po drugiej wizycie u Pana Doktora. Bardzo jestem zadowolona, że... Karolina Takich lekarzy nam potrzeba (1) Bardzo dobry gastrolog, wszystkie potrzebne mi badania wykonał bez zarzutów,... Danuta
Dobry specjalista (1) Bardzo dobry specjalista. Badanie endoskopowe okrężnicy profesjonalnie i... Rafał badanie jelita grubego (1) Po wykonanej w gabinecie dr Wojtkiewicza kolonoskopii okazało się, że mama... Jerzy Profesjonalizm i empatia (1) Do pana doktora trafiłam wyszukując gabinet w internecie. Pozytywne opinie... Maria badnie gastroskopowe (1) Na badanie gastroskopowe do dr Wojtkiewicza poszłam pełna obaw, bo w... Krystyna Dworska żylaki odbytu (1) Zabieg na żylaki odbytu zupełnie niebolesny -nie tak jak to jest opisywane w... JM lekarz godny polecenia (1) jestem bardzo zadowolona że trafiłam do Pana doktora. Jego podejście do... Krystyna nareszcie fachowa pomoc!!! (1) Po zabiegu gumkowania żylaków odbytu nareszcie ustąpiły objawy jakie miałem... wdzięczny pacjent Pełen profesjonalizm (1) Badanie gastroskopowe wykonane sprawnie, fachowo. Warunki i obsługa na... mk gastroskopia i EUS - polecam! (1) Poszedłem na gastroskopię do dr Wojtkiewicza pełen obaw bo miałem już 2 razy... Michał R pomoc od dr Wojtkiewicza (1) Trafiłem z Ojcem do dr Wojtkiewicza na kolonoskopię do gabinetu- termin... KB Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim. Krótki czas oczekiwania na badania endoskopowe, przystępne... HG Opinia (1) Bardzo polecam pana doktora Wojtkiewicza Anna Wizyta w gabinecie Pawła Wojtkiewicza (1) Bardzo profesjonalny lekarz, wysłuchujący opisu przebiegu zchorzenia,... Krzysztof Specjalista, bardzo dobry lekarz- polecam (1) Odwiedziłam gabinet dr. Wojtkiewicza w grudniu 2016r. W tym samym dniu miałam... Wioleta super lekarz (1) lekarz z charyzma i empatia. profesjonalnie przeprowadzone zabiegi. obsługa... wdzięczna pacjentka Polecam Doktora Pawła Wojtkiewicza (1) Jestem kolejną, szczęśliwą pacjentką Pana dr.Pawła Wojtkiewicza.Z natury... Wiesia super lekarz (1) Chciałbym polecić wszystkim pana doktora- naprawdę profesjonalny lekarz -... Andrzej