Dr n.med. Paweł Wojtkiewicz.

Gastrolodzy

Gdańsk, Zeusa 45 (Osowa)

Gabinet Osowa (1) Kolejna wizyta u doktora Wojtkiewicza ale pierwsza w gabinecie na Zeusa ,jak... Grzegorz Kolonoskopia (1) Jestem bardzo zadowolony z wykonanego badania. Bardzo sympatyczna i... Andrzej Ignaczak Opinia (1) Wysoka jakość świadczonej usługi. Badanie przeprowadzono profesjonalnie, w... Iwona
ocena (1) Oceniam usługę na bardzo profesjonalną i polecam ją innym osobom potrzebujący... Jacek ocena wizyty w gabinecie dr wojtkiewicza (1) z czystym sumieniem mogę polecić dr Wojtkiewicza. Jest naprawdę świetnym... ania Badania (1) Bardzo konkretny ,miły lekarz . Bardzo POLECAM!!!! Pori Lekarz, który dba o pacjenta!!! (1) Pan doktor Paweł Wojtkiewicz to bardzo dobry lekarz i człowiek. Rozmawia i... Monika cichy (1) Bardzo dobra i fachową pomoc polecam. cichy polecam, super zespół gab. P.Wojtkiewicza (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa! Waldi opinia o badaniu (1) Bardzo profesjonalna i bardzo miło obsługa. badanie bezbolesne, nawet tak... Joanna Gabinet gastroenterologiczny P. Wojtkiewicz (1) Pan doktor Paweł Wojtkiewicz to lekarz z ogromną kulturą osobistą, z wielką... Ryszarda Kolonoskopia bez bólu . (1) Pomimo obaw co do badania muszę stwierdzić iż badanie przeprowadzone zostało... Jacek Gastroskopia i Kolonoskopia (1) Doskonały specjalista z wieloletnią praktyką. Cierpliwy, bardzo konkretny,... Wioleta Gastroenterolog lek. med. Paweł Wojtkiewicz - świetny specjalista (1) Wspaniały lekarz, specjalista w swojej dziedzinie. Konkretny, profesjonalny,... Zuzanna Polecam P. Dr. Wojtkiewicza (1) Bardzo Dobry lekarz. Indywidualne podejście do pacjenta. Wszystko jest... Tomi Zakrzep (1) Nawet stresująca wizyta może być przyjemna. Fachowa, rzetelna i bardzo... Halina szczelina i zabieg metodą Barrona (1) Polecam gabinet dr Wojtkiewicza, Pan doktor wszystko dokładnie tłumaczy, jest... Ala Wyleczona (1) Polecam. Połączenie profesjonalizmu z miłą obsługą. Edyta Gabinet godny polecenia (1) Lekarz przeprowadził badanie w sposób życzliwy i profesjonalny. Ala Szczerze polecam (1) Pan Doktor to świetny fachowiec. Miałam ogromne problemy z żołądkiem,... Zadowolona pacjentka