Pyszna Pizza (1) Oryginalnie zakręcona pizzeria. Polecam. Bullo Polecam (1) Trafiłam do tej pizzerii pierwszy raz i było warto. Pizza bardzo smaczna... Olga Zdziwienie (1) Jestem stalym klientem. Nie jem tam codziennie, ale kilka razy w roku od... Witek
Najlepsze!!! (1) Uwielbiam burgery z Surfa! Wychodzę zawsze najedzony i szczęśliwy :D Obsługa... pablo Polecam (1) pizza chyba uzależnia ;) jesteśmy z mężem prawie codziennie i jeść nie... Kasia NIE POLECAM (1) za każdym razem pizza przyjeżdżała zimna i przypalona , dawaliśmy szanse... Aga Surfburgerowa_laska (1) Polecam :) uwielbiam takie smaczne bułeczki i to mięsko Mniam :) Aa79 Palce lizać (1) Witam . Po kolejnym wypadzie do jednego z Gdańskich Surfburgerów chciał bym... Sebastian Martyna - opinia (1) Niestety nie mogę polecić nikomu tej restauracji, otrzymałam potrawy... Martyna Bardzo fajny, niezobowiązujący pub (1) Po odwiedzinach w Graciarni mogę z czystym sumieniem polecić to miejsce -... Justyna Wspaniała obsługa!!! (1) Nigdy, podkreślam z całą mocą NIGDY nie spotkałam się z tak fenomenalną,... Alicja cienko (1) Wieczne pomylki w zamowieniach, braki sosow, dodawanie lub zmienianie... krystian przepiękne chrzciny!! (1) Chciałam podziękować personelowi restauracji za profesjonale przygotowanie... Dorota Zdegustowana przede wszystkim obsługą! (kelnerka blondynka) (1) Byłam we Włoskiej Robocie 3 razy. Zawsze długo się tam czekało na jedzenie... zniesmaczona Najlepsze burgery w Trójmieście! (1) Świetna jakość podawanych burgerów, poziom stale utrzymywany na wysokim... Michał Polecam (1) Od wielu lat chodzimy tam na rybkę i zawsze trzymają poziom. Janusz Masakra (1) Zamówiłem dziś rollo to co dostałem to jakaś kpina wszystko łącznie z... Tomek Mega długi czas oczekiwania na jedzenie! (1) Jedzenie bardzo dobre, ale jeszcze nigdy w życiu nie czekałam na danie z... Justyna Jedyne w swoim rodzaju! (1) Jadałam w wielu miejscach, lecz na burgery z Surfa nie mogę powiedzieć złego... Adrianna Uważajcie na ich promocje (1) Np. te z aplikacji Everytap są bardzo podstępne, jeśli się dobrze nie... Joker