Bardzo polecam! (1) Świetna lokalizacja, dobre ceny i wysoka jakość :) Przez duży wybór burgerów... Karolina najlepsze burgery w Trójmieście (1) Zdecydowanie najlepsze burgery w Trójmieście, burger wege naprawdę mega. Do... Kinga Kebab (1) Porażka,Kebab zimny,bardzo bardzo mało mięsa,sama surówka składa się jedynie... XXX
smacznie i niedrogo (1) Jedzenie bardzo smaczne, menu fajne tylko mogłoby być ciut bardziej... Monika Świetny wystrój i super plac zabaw dla dzieci (1) Niestety, przed powiększeniem kos był super miejscem. Dobre jedzenie i... Dawid Zawsze smacznie (1) Polecam, warto. Zawsze smacznie i świeżo !! (chrupiące dodatki, ciepłe i... oleczka9216 Tragedia (1) Dostaliśmy inne danie niż zamówiliśmy, zwrócilismy uwagę obsłudze, na co... Karo o jezusie, ludzie omijajcie dominosa na nieborowskiej (1) Ceny z kosmosu no ale trzeba bylo sprobowac, pizza przyjechala z opoznieniem,... mefju hut Polecam (1) Wyjątkowe miejsce w Sopocie. Miła obsługa, przyjemy klimat, super jedzenie,... Renata Za drogo (1) Jedzenie jest dobre ale wielkość porcji nieadekwatna do ceny. Chicken pakora... Milka Pychotaaa (1) Przepyszne burgery, dużo skladników, mimo ze braliśmy na wynos i było... Urszula Polecam restauracje (1) Polecam żurek. Nie moglam sie nim najesc. Przepyszny Ziemniaczki opiekane... Iwona beznadzieja (1) TRAGEDIA..zacznę od klimatu..zero bistro w bistro.Obsługa miła Ale zakręcona.... Pyza Zawsze wracam (1) Jestem stałym bywalcem, ponieważ bardzo lubię atmosferę tego miejsca. Nigdy... Agi pyszniutko (1) bardzo pyszna pizza,często jadam i szczerze polecam, miła i uśmiechnięta... Bożena Najlepsza pizzeria w Trójmieście! (1) Przepyszna pizza, świeże składniki i przemiła obsługa. Prawdziwy smak Italii.... Ewa Ocena stałego klienta, pizza i frytki. (1) Zamawiam głównie pizzę i frytki, dania obiadowa sporadycznie. Jeśli chodzi o... Maciek pogorszenie (1) początkowo- wiosna 2016- jedzenie było skromne ale solidnie i szczerze... Jeżynka Super obsluga i zawsze świeże jedzenie ! (1) Któryś raz jadłem w Subwauy w Manhattanie, i szczerze polecam ! Obługa super,... Kacper bardzo średnie zapiekanki, bez wyrazu, słabe sosy (1) Zakupiłem kupon z zakupów grupowych, skorzystałem z dziewczyną i: mięso z... Piotr