Byłem zbyt głodny i pożałowałemtego (1) Byłe w niedzielę, ceny na pierwszy rzut oka przystępne. W menu wszystko ale... Łukasz Pizza portal (1) Słabo! Danie zamówione przez Pizzaportal. Kurczak jako-tako doprawiony lecz... Klient Mega lody, pyszna kawa (1) Warta polecenia lodziarnia. Przepyszne lody, super wnętrze, dobra kawa.... AM
Pizza na grubym cieście (1) CIASTO wyglądało fatalnie. Bez smaku , nie polecam - tragedia jednym słowem Piotr Bardzo smacznie polecam (1) Pyszne jedzenie dobrze doprawione, cenowo przystępnie. Bardzo często tam... Anna Szok i niedowierzanie (2) Ku przestrodze. Córka dziś nabrała ochoty na gofra, udałyśmy się więc do... Sylwia Jakaś pomyłka (1) Zamówione jedzenie odbiega zdecydowanie od standardów jakichkolwiek posiłków.... Grzegorz z Grobli polecam (1) Jedzenie bardzo dobre. Zawsze ciezko o wolny stolik to chyba mowi wszystko.... Ewa Rozczarowanie (1) Bardzo dobre jedzenie, niestety trafiłem na słabszy dzień kucharza i obsługi.... discus polecam (1) Jedzenie pyszne. Mila obsluga. Fajny klimat. Moglabym chodzic tam co tydzien.... Ewa Tragedia! (1) Otrzymałam ulotkę pizzeri. Na ulotce było wyraźnie napisane dowóz gratis.... Paulina polecam (1) Bardzo dobre jedzonko. Dobrze ze zrobilam wczesniej rezerwacje na sobote bo... Ewa Całkiem dobra opcja na obiad z dziećmi (1) Dobre miejsce na obiad z dziećmi. Również dla każdego, kto lubi naleśniki na... Marek Obsługa (1) Bardzo mila obsluga. Otrzymalismy jedzenie w roznym czasie w ramach... Piotr Pizza 40 to porażka (1) Na czele ulotki informacja o rozmiarze 40 i 50 cm. W środku ceny podane dla... Anna Karwińskie pychotki (1) Bardzo dobry kebab. Często tam wracam. Ceny przystępne i przemiła obsługa.... Filut Herbata dyniowa. (1) Super wystrój i atmosfera.Często jest zbyt mało miejsca,ale to wynika chyba z... Gonia Nie na dowóz! (1) Wczoraj zamówiłem dla siebie i małżonki dwa burgery i frytki z sosem serowym... Krzysztof moje odkrycie gastronomiczne! (1) Ten lokal to moje najnowsze odkrycie na gastronomicznej mapie gdyni. Zawsze... Artur D Żenada !!! (1) Poprosi żenada !! Piątek popołudnie sala pusta praktycznie czas oczekiwania... Tomek