bardzo słaba pizza - nie polecam (1) nie polecam zamawiania pizzy. Skorzystałem przez pysznepl i bardzo, bardzo... michał Pyszna pizza i dobra obsługa (1) Bardzo fajny osiedlowy lokal warty polecenia Artur Perfecto ! (1) Świetna atmosfera, miła obsługa, znakomite jedzenie! I zdecydowanie... Alex
Doskonała atmosfera i PIZZA (1) Poza tym, że jedzenie jest super, to atmosfera bistro jest ciepła, wręcz... Elle Pycha (1) Wspaniale i pyszne jedzenie. Byłem z żoną w bardziej ekskluzywnych... Artur bardzo fajne miejsce (1) fajny wystrój, miła obsługa, świetna sałatka z kaczki i duży plus za menu dla... nina Najlepszy pub w Trójmieście (1) Znalezienie swojego miejsca w Trójmieście troche zajęło, ale ten pub to... KRZYSIU Porażka (1) Jedzenia za 30 zł , jak dla kota Rosół względny. Jako jedyny pozytyw.... Norbert kolacja w miłej, domowej atmosferze (1) Byłam po raz pierwszy, na pewno jeszcze przyjdę. Dania rustykalne, wschodnie,... emiś Polecam amatorom włoskich smaków (1) Niestety nazwa pizzerii wieje trochę gimbazą ;) Stąd też miałam opory, żeby... ola Burger z kozim serem. (1) Diabelnie słony , ogólnie kiepski smak. Najgorszy jaki jadłem w Trojmieście. Bbking Miejsce godne uznania na trójmiejskiej mapie. (1) Jako regularni bywalce tejże restauracji podpisujemy się pod wysoką jakością... Piotr Porażka pod każdym względem (1) Wybraliśmy się dziś do "Tako" z rodziną. Niestety zostaliśmy nie mile... Wiktoria świeżo i aromatycznie! (1) pyszne jedzenie, świetnie przyprawione. choć to mały lokalik bardziej bistro... Ola niedzielna niespodzianka w Monte (1) przesympatyczny lokal i obsługa! pizza w niecałe 10-15 minut(co dla dzieci... Mariola Nie polecam (1) Pierwszy i ostatni raz. Prawie 2h godziny czekania! Gdyby jeszcze jedzenie... Andzia Spotkanie rodzinne urodziny (1) W restauracji mieliśmy uroczystość rodzinną (urodziny) na ponad 10 osób.... Ania Polecam w 100 % (1) Jedzenie przepyszne, lokal ma bardzo fajny klimat, świetna obsługa, jestem... Marta Ciekawe miejsce na spotkanie w gronie znajomych (1) Ciekawe miejsce ,wystrój bardzo interesujący nowoczesny ale z luźnym... Julia jakiś żart (1) Poszłam pierwszy raz, z ciekawości i przy okazji (dodam, że była, strasznie... sancia