Gawo - Agencja Au Pair

Nauka i praca za granicą Agencje pracy

Gdynia, skwer Tadeusza Kościuszki 17/19/b/6

Au Pair w USA (1) Wyjechałam z biurem GAWO do USA jako Au Pair. Od samego początku pani... Jadzia au pair (1) Hej, w marcu wylatuje jako au pair do USA. Początkowo wybrałam inną agencję,... Ania GAWO ŚWIETNA (1) Agencja Gawo to w mojej opinii najlepsza agencja Au Pair. Obługa przemiła,... Nat
Au Pair Londyn (1) Witam.Wyjechałam jako Au Pair do Londynu przez agencję Gawo.Mogę napisać... Sylwia GAWO AU PAIR - REWELACJA (1) Ogólna ocena Agencji jak dla mnie 6.0, odpisują na maile w ten sam bądź na... Arkadiusz Marcjanik Agencja Au Pair (1) Polecam wyjazdy z tą agencją- Panie z biura są pomocne, odpowiedzą na... Weronika Au Pair LOndyn (1) Chciałabym się podzielić z innymi au pair moimi spostrzeżeniami odnośnie... Ilona nastepny raz tez z Gawo (1) jestem bardzo zadowolona ze współpracy, pani z biurze szczegółowo wyjaśniła... Magda Beata - opinia (1) Współpraca układa się naprawdę bardzo dobrze. Uzyskiwałam odpowiedzi na każde... Beata Jestem na tak! (1) Zgłosiłam się do agencji Gawo, gdy postanowiłam wyjechać do Stanów... Agnieszka Jedno z najlepszych biur na rynku !! (1) Za trzy tygodnie dzięki Gawo lece do Nowego Yorku ! Przeprowadzenie interview... Karolina Gawo- Agencja Au Pair (1) Dzięki agencji Gawo udało mi się spełnić swoje największę marzenie. Od dwóch... Joanna Perepecza