Maciej - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług GFO. Bardzo miła obsługa. Doradca pan... Maciej Gosia - opinia (1) Montaż kilku okien dużych gabarytów odbył się na prawdę profesjonalnie.... Gosia Marcin S. - opinia (1) Chciałbym wyrazić swoją opinie na temat montażu okna balkonowego w dniu... Marcin S.
Sylwia - opinia (1) W grudniu spaliło mi się mieszkanie. Do wymiany trzy nie wielkie okna.... Sylwia Michał Tuszyński - opinia (1) GFO polecił nam kierownik budowy. Razem z żoną udaliśmy się do doradcy,... Michał Tuszyński Alicja - opinia (2) Okna solidne, bdb stosunek jakości do ceny. Natomiast zdecydowanie odradzam... Alicja Hanna - opinia (1) Dobra obsługa ,montażyści uwinęli się szybciutko , stare okna... Hanna Paulina - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni zarówno z okien jak i montażu. Wszystko odbyło się... Paulina Artur Kowandy - opinia (1) Bardzo dobra firma , szanują czas klienta i przy okazji robią świetna robotę... Artur Kowandy Karol Cz. - opinia (1) W końcu doczekał mnie dzień, w którym zmuszony byłem wymienić 5 okien w... Karol Cz. Aneta - opinia (1) Okna wstawione czas oczekiwania 5 tygodni wszystko ok polecam jak również... Aneta Tomasz Kowalewski - opinia (1) Nie polecam tej firmy, filozofia tej firmy to sprzedac i zapomniec. Nie moge... Tomasz Kowalewski Ewelina - opinia (2) Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii, korzystałam z usług tej firmy... Ewelina Beata - opinia (1) Zdecydowałam się na wymianę okien w domu letniskowym i serdecznie wszystkim... Beata Krystian - opinia (1) Okna, brama, parapety wszystko zrealizowane na najwyzszym poziomie! Jakosc i... Krystian Marek Traczyk - opinia (1) Korzystalem z uslug tej firmy w zeszlym roku, potrzebowałem fachowcow, ktorzy... Marek Traczyk Oliwia - opinia (1) Bardzo wszystkim polecam! Cała realizacja przebiegła rewelacyjnie. Szybki i... Oliwia Artur - opinia (1) Polecam wszystkim serdecznie! Jestem tuż po montażu dwóch bram garażowych.... Artur Katarzyna - opinia (1) Zdecydowałam się na zakup okien z polecenia znajomych i nie żałuję! Super... Katarzyna niezadowolona z trojmasta - opinia (1) tragedia 2 miesiace czekania na okna z zaluzjami okna wstawili zaluzje... niezadowolona z trojmasta