Ewelina - opinia (2) Nie rozumiem skąd tyle negatywnych opinii, korzystałam z usług tej firmy... Ewelina Beata - opinia (1) Zdecydowałam się na wymianę okien w domu letniskowym i serdecznie wszystkim... Beata Krystian - opinia (1) Okna, brama, parapety wszystko zrealizowane na najwyzszym poziomie! Jakosc i... Krystian
Marek Traczyk - opinia (1) Korzystalem z uslug tej firmy w zeszlym roku, potrzebowałem fachowcow, ktorzy... Marek Traczyk Oliwia - opinia (1) Bardzo wszystkim polecam! Cała realizacja przebiegła rewelacyjnie. Szybki i... Oliwia Artur - opinia (1) Polecam wszystkim serdecznie! Jestem tuż po montażu dwóch bram garażowych.... Artur Katarzyna - opinia (1) Zdecydowałam się na zakup okien z polecenia znajomych i nie żałuję! Super... Katarzyna niezadowolona z trojmasta - opinia (1) tragedia 2 miesiace czekania na okna z zaluzjami okna wstawili zaluzje... niezadowolona z trojmasta Robert - opinia (1) żaluzje po roku użytkowania są praktycznie do wymiany ,przynajmniej połowa... Robert aga - opinia (1) Doskonały kontakt z klientem. Pan Jarek świetny fachowiec, który potrafi... aga Dziękuję :)))) (1) Jest mi bardzo miło wystawiając tą opinie jestem pozytywnie zaskoczona... Kasia Okna brama i drzwi w nowym domku (1) Okna brama i drzwi wstawione bez zarzutu. Czekałem na montaż ok 4 tygodni po... Marcin Nie Polecam (1) Stosunek do klienta można tylko określić tylko jednym slowem, koszmar. Jak... Patrycja okna (1) Jestem ciekawa kto w opiniach daje ocenę 6?????.Raczej jest to niemożliwe .To... lucyna Kilimnik Okna pcv (1) Jakiś czas temu kupiłam okna PCV, które wymieniane były w całym mieszaniu.... Dominika