Klaudia - ocena (1) jaki nastolatke przygotowali mnie kursem rysunku do mojej aktualnej pracy i... Klaudia Krysia - ocena (1) Najlepsza szkoła artystyczna w Trójmieście. Moja córka uczęszcza na zajęcia z... Krysia p - opinia (1) Zajęcia teatralne dla córki ogólnie są ok, natomiast podejście do klienta... p
Ola - opinia (2) Chodziłam do szkoły artystycznej dwa lata temu w grupie Pani Gewartowskiej... Ola Fatalna obsługa (1) Niestety z przykrością muszę wystawić ta opinię. we wrześniu organizowałam... Sylwia P Super instruktorzy (1) Bardzo fajni instruktorzy. Dzieciaki naprawdę zadowolone! i to wszystko co... malina Urodziny w GSA (1) W listopadzie urządziliśmy synkowi urodziny w tej szkole i jesteśmy... Asia egzamin (1) Wiadomość z ostatniej chwili. Dostałam się do szkoły aktorskiej w Warszawie i... Martyna Byczkowska Polecam dla kandydatów na Asp! (1) Godny polecenia kurs przygotowujący do egzaminów, miła atmosfera, przystępna... K Wszystkim polecam! (1) Świetna szkoła, po sobie jak i po innych osobach widzę dużą zmianę po... Zadowolona na maxa! ;) niestety zawiodłam się (2) Uczęszczałam na zajęcia teatralne ponad pół roku , na początku było bardzo... zawiedzona Naprawdę warto! (1) Zajęcia w Gdańskiej Szkole Artystycznej to cudowna zabawa ale głównie... A. Ola - opinia (1) Pomimo wcześniejszego (niewielkiego ale zawsze jakiegoś) doświadczenia... Ola Genialne miejsce. (1) Najlepszą recenzją chyba będzie fakt, że zajęcia teatralne są w w pon i wt. a... Leszek Ludwicki Niech żyje SZTUKA ! (2) Znakomity sposób na nowe znajomości i umiejętności. Profesjonalizm... JOasia