Korepetycje z języka polskiego (1) Mam 2 wolne terminy w sobotę. Przygotowanie do matury, egzaminu 8klasisty czy... E.K. Skandal (2) wstyd dla Merkusa ...jak dalej macie zamiar karać ludzi za zakupy, nakładając... Jeanna Uciekł kot koło lecznicy na gryfa (1) Po wizycie w lecznicy na Gryfa Pom. uciekł mi młody, jeszcze nie kastrowany... Marta Jaworska
Mandaty na parkingu sklepu Merkus. (3) Uwaga, za brak karteczki za szybą pod sklepem Merkus otrzymuje się mandat... michu Opieka nad dzieckiem wymiana pomiędzy mamami (1) Dobry wieczór, chciałabym zapytać się, czy na osiedlu jest może któraś z mam... Beata wariat z klatki 56e (2) Widziałam jak około 22oo debil rozwalal czerwony samochód wyszedł z klatki... Warzywnika fikakowo (7) Dziwna szefowa tam jest, mój mąż boji sie tam chodzić po warzywa. Czy ktoś wie, czemu po osiedlu kreci się policja kryminalna? (5) ...i sprawdza monitoring z kamer? Ktos jest w temacie? To nie... JA Strzelił do kilku samochodow (1) Z budynku gryf pomorskiego 56e debil strzela z wiatrówki do samochodów miał... Junak Swiadek (1) Oszust własciciel piceri las palma kolasa nawalal bejzbolem o godzinie 5... Swiadek Internet dostawcy jakosc? (1) Witam, mam pytanie o dostawcow internetu. Interesuje mnie stabilnosc i niska... Obcy Sprzedam mieszkanie (1) Sprzedam mieszkanie 28 m2 Gdynia (Fikakowo) Szczegóły w linku: Sprzedam... pierwszyuzytkownik Jak się miszka w Fikakowie? (4) Witam Mam zamiar kupić wkrótce mieszkanie, między innymi na Fikakowie. Czy... Basia34 kupię kombinezon wiosenny dla niemowlaka (dziewczynka) (4) Kupię kombinezon dla dziewczynki na wiosnę najlepiej 56 cm i z okolic Gdyni... monti11 Przeprowadzka i nowy dom (2) Witam. Niedługo czeka mnie przeprowadzka na Fikakowo. Kupiliśmy z narzeczonym... PaniLager Trasa Kaszubska - rozbudowa i budowa węzłów komunikacyjnych. (3) Zachęcam wszystkich mieszkańców do zapoznania się z planami rozbudowy węzła... ika Mieszkańcy ul. Myśliwskiej (2) Ludzie nadal bez aktów choć zaplacili gotówką to paranoja !!! Andrzej Znaleziono białą poszewkę na poduszkę (1) Przywiało mi dziś na balkon na poziomie gruntu (Górnicza 49) poszewkę na... JoannaTM Fikakowo, bieganie, 10 km, półmaraton a może maraton i dalej beze mnie. (3) Biegam od dwóch lat, 41 lat na karku, dyszek (w sensie dystansów 10 km,... Witosław:) Bieganie Fikakowo/Wlk. Kack (3) Szukam osoby chętnej do wspólnego pobiegania i przygotowań do biegu... Łuki