SOLARIUM na Fikakowie (3) Poszukuję solarium z TUBAMI w okolicy. Niestety łóżka są nie dla mnie, a póki... Alu gdzie fajne zajęcia ruchowe w okolicy- zumba, aerobik? (4) czy ktoś wie, gdzie w najbliższej okolicy można zapisac się na zajęcia j/w? maj MIESZKANIE NA FIKAKOWIE - proszę o opinie. (5) Witam wszystkich. W Trójmiejskich ogłoszeniach znalazłam ofertę sprzedaży... marta
Szukam osoby chetnej do cwiczen na siłowni z Fikakowa (6) Hej, szukam jednej osoby do cwiczen na silowni u mnie w piwnicy, silownia nie... Piotrek Szukam osoby chętnej do biegania (6) Witam, bardzo chciałbym codziennie biegać w okolicach godziny 18 (albo rano)... Peter Poznam koleżankę z Gdyni - rolki, spacery, pogaduchy i sport! (1) Może jest tu kilka fajnych babeczek, które podobnie jak ja nie mają w Gdyni... Ona Rozlazłem się - Ktoś chętny na kosza, siatkówkę, squasha lub coś innego? (7) Cześć. Nadaję z Gdynii. Muszę zrzucić 15 kilo! 28 lat i siedzący tryb życia... Doker Zaginął czarny labrador - czeka nagroda (1) Zaginął nasz ukochany pies... Z szeroką czarną materiałową obrożą, zapinaną... dorota internet (1) Jacy dostawcy internetu funkcjonują na Fikakowie? Jakich polecacie? Mona Mini przedszkolaki na Fikakowie (1) Drodzy Rodzice Jestem mamą 2,5 latka, który uwielbia przebywać z dziećmi,... MamaJasia Fikakowo (1) Jestem pod wrażeniem obsługi.Robiłam kiedyś zakupy i byłam rozczarowana.Teraz... Klientka NOWY SKLEP FIKAKOWO DAWNE BOMI (3) Czy wam wszystkim się w tyłkach poprzewracało nie macie Polacy co robić tylko... oburzony krawiec (3) poszukuję dobrego krawca do zwężenia płaszcza i skrócenia sukienki. Kogo... Kasia wyplaty (274) odprawy , jak najbardziej, pewnie trzeba będzie walczyć o nie w sądzie,... pracownik Bomi znaleziono na Fikakowie pieniądze (1) Informacja: ekani@gazeta.pl. ekani gdzie teraz promocja na pampersy w Gdyni? (2) jak wyżej monti11 Bieganie (5) Witam :) Dopiero się przeprowadziłam na Fikakowo i szukam kogoś chętnego,... Em Pediatra na Karwinach (10) Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was chodzi do pediatry na Karwinach i... monti11 Potrzebna Dziewczyna na sylwestra :) (5) Hej! Mam wykupiony fajny bal sylwestrowy dla 2 osób. Zabiorę na niego miłą,... Arek egzamin (1) Nie życzę zdawania u Jarosława.K poprostu żallllll!!!!! Najgroszy... nieznajoma