Gdynia: świeże mleko z mlekomatów

Opinie do artykułu: Gdynia: świeże mleko z mlekomatów.

Obsługa jest prosta - wrzucasz monety, wciskasz przycisk i gotowe: możesz cieszyć się smakiem... Nie, wcale nie zakazanego przez dietetyków i uwielbianego przez młodzież gazowanego napoju, ale niepasteryzowanego, ekologicznego mleka. W tym roku w Gdyni stanęły trzy mlekomaty. Czy mają szansę na popularność?Miejska Hala Targowa , Gdyńskie Pasaże Handlowe w Orłowie i Targowisko Gdynia Chylonia - w tych trzech lokalizacjach znalazły się pierwsze trójmiejskie mlekomaty, czyli automaty, w ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozdrawiam

obyś lekko przeszedł zawał, który ci zafunduje dostarczany w ten sposób do organizmu cholesterol
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

mlekomatyyyyy

a co za pomysł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trudno przypucuję się..

Zawsze kupię na zapas.W aptece kupię smoczek i będę sobie
cyckał z butelki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

bedą fajne

dopóki ktoś sie nie zatruje salmonellą.

TAA

KRAJ MLEKIEM I MIODEM PŁYNĄCY...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie jedynymi bo jak dasz kotu czy psu to pija az im sie uszy trzesa,
jezeli nie ma dluzszej przerwy w spozywaniu mleka to mozna pic i 100lat, ale jak tylko ktos sie zle czuje po mleku to faktycznie lepiej niech go nie pije.

tak patrzac to jednym chleb tez nie sluzy, innym owoce, a jesdzcze innym woda ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co wcale nie oznacza że nie będziesz miał ich w przyszłości

a tym bardziej że taka dieta ci wyjdzie na zdrowie za 10 - 15 lat.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Po co mleko?

Mleko jest niezdrowe, to tluszcz zwierzecy.
ŻADEN ssak (starszy niz 6 tygodni) nie pije mleka. Ono jest potrzebne wylacznie niemowlakom, ale takie z cyca matki a nie od krowy.
Kiedys w USA byla propaganda na picie mleka, bo niby zdrowe itp. I co? Ilu teraz tam jest grubasow?

Juz lepiej by postawili automaty z woda mineralna, jest najzdrowsza.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mi butelka została ,w Wawie rok temu kupowałem takie z mlekomatu, więc może teraz znów się przyda:D

Na początku bardzo dobre mleko,żeby zachęcić. A później to jak ze wszystkim...Ale ogólnie ,lepiej niż w sklepie z kartonu:) Tyle ,że nie to co prosto od mazurskiej krowy:)

Ja też. Mleko piję litrami od czterdziestu lat i jest git.

Pij mleko - będziesz wielki.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeca pisałem, że mleko (w sensie prawdziwe mleko),

to tylko od krowy.
No to mnie ''fachowcy'' zminusowali.
Co za naród...oni myślą, że sobie kupić mleko, a nie mleko z woda/innymi dodatkami.
Niech żyje naiwność!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie pisz bzdur Timmy!

Jestem idealnym przykładem na to, że pijąc prawie litr mleka dziennie jestem do niego przyzwyczajony i pije je do wszystkiego, do jajecznicy, kiełbasy, wędliny, masła orzechowego, dzemu i nigdy nie miałem rewolucji zoladkowych
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

niestety nie jest tak jak mówisz

Produkcja enzymów trawiennych i ich aktywność nie zależy wyłącznie od podaży substancji trawionej, składa się na to wiele czynników.
Poza tym mleko zawiera bardzo duże ilości hormonów, które też nie pozostają obojętne dla naszego organizmu.
Mleko jest słabe.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

no coz

widac ze urzedasy nie wiedza co robic z naszymi pieniedzmi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2