Gdynia: świeże mleko z mlekomatów

Opinie do artykułu: Gdynia: świeże mleko z mlekomatów.

Obsługa jest prosta - wrzucasz monety, wciskasz przycisk i gotowe: możesz cieszyć się smakiem... Nie, wcale nie zakazanego przez dietetyków i uwielbianego przez młodzież gazowanego napoju, ale niepasteryzowanego, ekologicznego mleka. W tym roku w Gdyni stanęły trzy mlekomaty. Czy mają szansę na popularność?Miejska Hala Targowa , Gdyńskie Pasaże Handlowe w Orłowie i Targowisko Gdynia Chylonia - w tych trzech lokalizacjach znalazły się pierwsze trójmiejskie mlekomaty, czyli automaty, w ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a my na "tępomaty" ;)

wkładasz caban i gumowy młot cie zdziela w łeb
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ż

"świeżutkiego" :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Istotom niższej kategorii nie przysługuje prawo własności. Krowy są własnością ludzi. Jak wszystkie inne zwierzęta.

Jedna należą do całej ludzkości (np. tygrysy) i nie wolno ich dręczyć, bo rzadkie. Tymczasem krowy są ostatnie w kolejce do wyginięcia, więc są własnością jednostek lub instytucji. Co należy do nich, tak naprawdę należy się właścicielowi.

Ciosem poniżej pasa, straszyć nowotworami. Robisz tanią sensację, wywołując najgłębsze lęki. Dietetycy, którzy nie są opłacani przez baronów sojowych i korporacje owocowe zatrudniające niewolników na plantacjach w tropikalnych zadupiach, mówią dokładnie co innego niż ty. Komu wierzyć? Wszystko co w nadmiarze, jest szkodliwe. Pijesz wodę? Wiedz, że jeśli w godzinę wypijesz jej tyle co w kilka dni, zatrujesz się śmiertelnie. Wypłucze wszystkie minerały.

Zapraszam do zapoznania się z badaniami naukowców nieopłacanych przez korporacje owocowe. Żal mi cielaków. Widziałem zdjęcia ukrytą kamerą, jak kończą. Byłem tak smutny, że zaraz poszedłem do ulubionej knajpy na cielęcinę. Pomogło. Radość życia wróciła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A SANEPID -UNIA EUROPEJSKA-STERYLIZACJA AUTOMATU?

TO NIE DO POMYŚLENIA-BAKTERIE ISALMONELLA
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

czekamy na takie coś w gdańsku!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W/g mnie są to nazwy które powinno się pisać w całości z wielkiej litery, czyli:

Skwer Kościuszki, Plac Dworcowy itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mleko to morderstwo

Mleko to ciecz ukradziona krowie i odebrana cielakowi, który idzie pod nóż (na cielęcinę). Wszystko po to by gawiedź mogła cieszyć się smakiem mikstury zarezerwowanej noworodkom i niemowlakom.
Mleko to także kazeina, laktoza i nieprzyswajalne wapno, czyli substancje prowadzące do poważnych chorób i nowotworów. Zapraszam do zapoznawania się z obszernymi badaniami na ten temat jak i wytycznymi WHO.

Pij mleko, będziesz kaleką!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

Orłowo mi po drodze :-)

Chyba zwiększę klientelę w Orłowie. Mam nadzieję, że wejdzie tam butelka 1,5L.

W pracy jak zwykle będą na mnie dziwnie patrzeć, ale do kawki i tak sobie pewnie użyją ;-P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

było było....

Ależ w Gdańskim Realu był taki mlekomat...i to już dawno temu...chyba przez kilka tygodni stal...ale niestety wzięcia chyba nie było bo przenieśli go na Zaspę do Lewiatana...nie wiem czy jeszcze tam istnieje...ale na pewno bylismy pierwsi w tym temacie...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a to czyste

a kiedy to mleko jest wlewane i kto myje te maszyny bo jak mi wiadomo to takie mleko od krowy nie może więcej leżeć nisz pare godzin bo się zrobi śmietana a potem maślanka i kwaśnieje może ktoś odpowie czy to takie bezpieczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Halewicz = dziadzio erotoman gawędziarz

już ci lepiej ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

no, i codziennie będę do tego rolnika jeździł po mleko

zwariowałeś ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

pier...nie o szopenie

ludzie piją mleko od tysięcy lat

ja od 46 - okaz zdrowia :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pani Justyno, podoba mi się Pani :)

ten uśmiech ...

Super pomysł, a gdyby tak jeszcze Acido z Maćków dołożyli to będziemy stałymi klientami

Mleko jest super :) a acidofilne superekstra :)

Kościelny lubi ogórki,a ksiądz jego córki....

A gdybym trafił na mlekomat,to chętnie skorzystam,obym się nie
uzależnił.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie miej kompleksów,to mleko jest smaczne i zdrowe...

i na dodatek ciut-ciut tańsze.Smacznego-na zdrowie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a soja???? to mega dostawca fitoestrogenow ktore sa podejrzewane o hamowania wydzielania testosteronu(no niektorym to tylko na dobre wychodzi) ale i moze powodowac nieplodnosc nabyta juz w dziecinnstwie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2