Gdyńskie Muzeum Motoryzacji-fajne autka;-)

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
W Gdyni Chylonia na ul. Żwirowej 2c jest Gdyńskie Muzeum Motoryzacji. Nie za duże, na 1. rzut oka skromne, ale maja tam oprócz starych naprawde "zabytkowych" okazów, kilka cudnych zabytkowych. Byliśmy tam właśnie wczoraj i napalilismy sie na starego czarnego mercedesa z 1939 r.
Niestety troche zmartwiła Nas cena (850 zł), za 3-4 godziny (na krócej nie można).
Może jednak komus sie akurat ta informacja przyda.
Namiary i nazwisko właściciela podam na maila.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdyńskie Muzeum Motoryzacji-fajne autka;-)

Gorąco polecam. Jedna para, której robiłem zdjęcia miala przepięknego Mercedesa. I z tego co wiem wybór aut duuuuży.

Muzeum jest obok przejazdu kolejowego między Gdynia Cisowa a Chylonia.

Polecam. Też byłam i oglądałam te autka i w końcu się zdecydowałam. Nikitta mam tylko pytanie czy ten Mercedes był cały czarny, czy czarno-kremowy, bo ja mam czarno-kremowy i płacę 1.000 zł. Więc jestem ciekawa czy chodzi Ci o ten sam. Jak tak to bym mogła może negocjować cenę.

Gosik - nam podobał sie ten cały czarny (cena 850 dotyczyła własnie tego modelu), jest on troche mniejszy i mniej "pali" od tego dwukolorowego :-) Pewie stąd ta roznica w cenie.

Dzięki za odpowiedź. A zdecyzdujesz się na wybó tam samochodu?

Inne tematy z forum

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...

Ankieta do pracy dyplomowej (4 odpowiedzi)

Dzień dobry, prowadzę badania na temat zagrożenia przestępczością kradzieży i kradzieży z...