Gdzie chrzciny w Pruszczu Gdańskim

Temat dostępny też na forum: Pruszcz Gdański
Witam,

Szukam miejsca gdzie mogła bym zrobić chrzciny na okolo 25 osób, zależy mi żeby było to w Pruszczu Gdańskim.Może mi ktoś coś polecić w miarę przystępnej cenie za osobę, do okolo 70zl/osoba.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie chrzciny w Pruszczu Gdańskim

Chrzciny załatwisz w kościele, chyba, że po taniości możesz sama pod kranem w domu klepiąc formułke. Żarło do mak donalda też po taniości, chcesz taniej kup kilka bułek w biedrze i po kanapce wręcz każdemu. Prezenty weźmiesz i jesteś zarobiona.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Chrzciny a chrzest. Czytanie bez zrozumienia to też analfabetyzm 'Prałacie'.

My robiliśmy w hotelu Chopin, mieliśmy do swojej dyspozycji całą salę konferencyjną. Nie pamiętam niestety ceny.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bar "Frytas"
83-000 Pruszcz Gdański, ul. Wojska Polskiego 12

Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja robiłam w Kaskadzie Smaku teraz to Bistro Zawijane, było bardzo pysznie i sympatycznie. Moim skromnym zdaniem przed rewolucją wystrój był bardziej elegancki i bardziej pasował do organizacji tego typu uroczystości
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Mahjong, tradycyjna gra karciana (6 odpowiedzi)

Mahjong to jedna z najbardziej znanych gier pasjansowych, w którą codziennie grają miliony....

Jak otworzyć sklep internetowy (77 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Własna działalność (5 odpowiedzi)

Czy prowadzenie własnej działalności jest trudne? Bo mam fajny pomysł na malutki biznesik, ale...