Gdzie i jaka lodówka?

Gdzie warto jest kupić lodówkę i jaką najlepiej waszym zdaniem, jeśli myśli się o zaoszczędzeniu trochę pieniędzy. Nie chcemy niczego drogiego, ot żeby była mało awaryjna, w miarę pojemna (rodzina - 4 osoby) i cicha. Co moglibyście jeszcze doradzić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie i jaka lodówka?

Bierz Amice do 1000 kupisz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tylko nie Indesit. Kupiłem w ubiegłym tygodniu działała tylko 5 godzin i przestała ,w piątek serwis naprawił i też działała tylko 5 godzin. Będę żądał wymiany na pozbawioną wad. Odradzam Indesit szkoda nerwów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ile chcecie na nią wydać? Ja mam lg, jest pojemna, jedzonko długo jest świeże

Jak szukacie niedrogiej, to tak już zostało powiedziane - amica jest ok. Ma to, co ważne w lodówce, nie jest awaryjna, daje radę.

Amica? moze i nidroga, innych zalet nie ma, moja od samego poczatku kapie, zawiasy (lodowka pod zabudowe)byly wymieniane po 5 latach. Ciesze sie ze bede miala wkrotce nowa, tym razem Liebherr. Lodowkom, okapom, zmywarkom Amici mowie nie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Która lodówka cicho chodzi? Pokój ma aneks kuchenny więc dla nas to ważne.

Szukaj z kompresorem linearnym, te są cichsze. Sama mam salon z aneksem więc Szukaj z kompresorem linearnym, te są cichsze. Sama mam salon z aneksem więc szukałam też pod tym kątem i zdecydowałam się na LG.szukałam też pod tym kątem i zdecydowałam się na LG.

Z tańszych to polecam Beko bo mam już pare lat... ktoś wcześniej pisał ze Indesit jest do kitu.. To prawda... nawet pan w sklepie mowil ze jest kupa reklamacji... Kup cos w duzy6m markecie na raty zero % (jesli nie jesteś w BIK:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co powiecie o lodówkach Samsunga. Wiem, że produkują telefony czy telewizory, ale lodówki? Pytam, bo sprzedawca zachwalał ostatnio w sklepie, że takie dobre. Macie z nimi jakieś doświadczenia

Czy znacie lodówkę jednodrzwiowa z kostkarka lodu?

Inne tematy z forum

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....