Gdzie kupić dobrej jakości eko jedzenie?

Gdzie kupujecie eko jedzenie? Mam na myśli sklepy online, nie lidla bądź biedronkę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiele ekologicznych produktów spożywczych jest dostępnych na popularnych platformach takich jak Amazon. Istnieją również usługi, które oferują dostawę regularnych dostaw ekologicznych produktów prosto pod twoje drzwi. To wygodna opcja, ale musisz poszukać w internecie czy dostawcy realizują zamówienia również w twojej okolicy. Pozdrawiam! :)))

Wiele ekologicznych produktów spożywczych jest dostępnych na popularnych platformach takich jak Amazon. Istnieją również usługi, które oferują dostawę regularnych dostaw ekologicznych produktów prosto pod twoje drzwi. To wygodna opcja, ale musisz poszukać w internecie czy dostawcy realizują zamówienia również w twojej okolicy. Pozdrawiam! https://vshare.onl/ :)))

I got this,...

Chemię, kosmetyki, jedzenie dla psa, a nawet przyprawy kupuję na Allegro, u sprzedawcy, u którego koszyk wyjdzie najtaniej.
Spożywcze, papier toaletowy, ręczniki papierowe i pojedyncze rzeczy z chemii w Biedronce. Mięso, ryby, masło wtedy, kiedy jest promocja i zamrażam. Ogólnie zapasy robię tylko wtedy, kiedy te produkty są w promocji. Dobrze jest sprawdzać kupony rabatowe tutaj https://kodyrabatowe.naszemiasto.pl/
Owoce, warzywa, pieczywo i nabiał kupuję nie patrząc na cenę.
Obiady gotujemy w niedzielę na 2-3 dni, u nas nie ma problemu, żeby jeść codziennie przez 3 dni to samo. W pozostałe dni robimy szybkie dania, typu spaghetti Napoli czy ryż z kurczakiem albo gotowe pierogi czy kopytka. Staram się nie wyrzucać jedzenia.

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

Prostownica dla żony - jaka? (18 odpowiedzi)

Chcę kupić prostownicę dla żony. przeglądam oferty i tak ok 200zł będzie dobra? I czy jonizacja...