Gdzie mogę pójść na pizzę wraz z psem?

Temat dostępny też na forum: Kulinaria Zwierzaki
Czy jest jakiś lokal z dobrą pizzą w trójmieście gdzie akceptowana jest obecność psa ? Wybieram się do trójmiasta na spotkanie ze znajomymi a nie chciałbym zostawiać im psa w domu ani też w samochodzie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Gdzie mogę pójść na pizzę wraz z psem?

Zamów pizzę do domu, następnie wyjdź z nim na długi spacer.
Zaoszczędzisz innym ludziom w lokalu widoku śliniącego się psa, a jemu stresu związanego z przebywaniem w obcym miejscu, wsród drażniących zapachów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chyba do każdego lokalu gdzie jest ogródek.
Zobacz Boma restaurację w Brzeznie, mają dość dobrą pizzę z pieca.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

pizza z PRL, Do Studzienki - z tyłu akademików
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi się zdarzyło kilka razy na zewnątrz pod parasolami w Cantinie koło Akademii Medycznej być z psem. Nawet raz pies dostał miskę wody od obsługi. :) Do środka do lokalu prawdę mówiąc nie wiem czy można wejść z psem, ale wątpię aby było to możliwe.
Tak czy inaczej pogoda jest dobra do jedzenia na świeżym powietrzu a jest to jednocześnie najlepsza włoska knajpa w Trójmieście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W sumie fajny pomysł... powinni wywieszać naklejki że miejsce jest przyjazne psom:) w Warszawie jest taka restauracja nie dość że można wejść z pieskiem to jeszcze podają pieskom oprócz wody potrawkę z obranego mięska i warzyw z rosołu...:) jak dla mnie rewelacja:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie i takie lokale bywają, ale teraz jest sezon i przyjemna pogoda więc w wielu miejscach można pod parasolami usiąść z psem. Jestem w stanie zrozumieć, że komuś innemu pies w restauracji mógłby przeszkadzać, więc nic na siłę. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Dobra restauracja z typowo polskim żarciem - gdzie w Gdańsku? (138 odpowiedzi)

Przyjezdza do nas dobry znajomy, ktory nie byl jeszcze w Polsce. Chcemy Go zabrac do dobrej,...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Radio internetowe (6 odpowiedzi)

Najlepsze radio internetowe to www.powerbalanga.com JAAAAAAAZDA nonstop!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...