Re: Gdzie się podziały nasze podatki i funkcje państwa ?
Pewnie nie wiesz, którego blogera się czepili, bo skąd miałbyś wiedzieć. A ciekawy jestem tego. Obstawiam kochanego Seawolfa. RIP kapitanie, mój kapitanie. Ależ mi go brakuje.
Albo za szalonego fyma się wzięli. Wariat, co sobie wymyślił, że pod Smoleńskiem rozrzucono ciała ludzi, których wcześniej wykillowanano nie wiadomo gdzie i nie wiadomo jak. Stary dureń skończył u Parola z WSI, któremu służby napisały świetny tekst pt. Gruppenfuhrer KAT. Zrobiły to żeby uwiarygodnić tę zdradziecką gnidę opłacaną przez kolegów Bronka. Łażący Łazaż-piszę jakbyś chciał ogarnąć o czym piszę swoim hermetycznym kodem. Problem z fymem był taki. że skanalizował na blogu ludzi, którzy w komentarzach otarli się o prawde o zamachu.
Mnie to już nie jara. Mnie jara tylko boski geniusz. Wiesz, co by było gdyby nie Jałta, stalinizm, zamach i rządy mafii z PO? Byłby tu zwykły europejski kraj, gdzie co drugi to muhammad a przedmiotem debatypyblicznej jest spór o to, czy eutanazja ma obejmować ludzi powyżej 12 roku życia czy młodszych również. Jest dobrze. Wiecej wiary
0
0