Gdzie się podziały nasze podatki i funkcje państwa ?

Jeśli ktoś chce się dowiedzieć, gdzie się podziały nasze podatki i jak Platforma likwidowała państwo polskie to polecam link i proponuję wygospodarować parę godzin na obejrzenie i wysłuchanie.

http://tvpstream.tvp.pl/

A potem proszę przenaczyć trochę czasu na refleksję nad tym, jakich politycznych wyborów się dokonywało osobiście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gdzie się podziały nasze podatki i funkcje państwa ?

Przecież reżimowa telewizja realizuje zlecenia na zamówienie polityczne. Juz nawet te myślące pislemingi tego nie oglądają.

Likwidacja państwa następuje jednak obecnie jako ciąg zaplanowanych przez PiS zdarzeń. Faktyczny demontaż Trybunału Konstytucyjnego to likwidacja konstytucyjnych jego organów. Reżim próbuje oczywiście zrzucić odpowiedzialność na poprzedników na zasadzie "łapać złodzieja", ale ta retoryka dla ludzi myślących jest nietrafiona. Podobnie jak próba bagatelizowania swoich poczynań (bzdurne twierdzenie, ze "przeciętny Kowalski nie interesuje sie Trybunalem"). O tym, ze wbrew temu, co sadzi Reżim, sprawy Polski sa ważne dla Polakow moze świadczyć ostatni marsz w Warszawie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oglądają, wszyscy oglądają.
Szczególnę wzburzenie wśród internautów wzbudziła informacja o inwigilacji salonu24 przez ABW za czasów Platformy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie tak oglądają, że Reżim musi własne badania rynku robić.
Bo te wykonywane przez niezależne firmy wykonujące profesjonalne badania pokazują że ludzie wolą oglądać przekazy niezależnych nadawców, wolne od politycznej propagandy partyjnej, jak to jest obecnie w TVP
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie nie wiesz, którego blogera się czepili, bo skąd miałbyś wiedzieć. A ciekawy jestem tego. Obstawiam kochanego Seawolfa. RIP kapitanie, mój kapitanie. Ależ mi go brakuje.
Albo za szalonego fyma się wzięli. Wariat, co sobie wymyślił, że pod Smoleńskiem rozrzucono ciała ludzi, których wcześniej wykillowanano nie wiadomo gdzie i nie wiadomo jak. Stary dureń skończył u Parola z WSI, któremu służby napisały świetny tekst pt. Gruppenfuhrer KAT. Zrobiły to żeby uwiarygodnić tę zdradziecką gnidę opłacaną przez kolegów Bronka. Łażący Łazaż-piszę jakbyś chciał ogarnąć o czym piszę swoim hermetycznym kodem. Problem z fymem był taki. że skanalizował na blogu ludzi, którzy w komentarzach otarli się o prawde o zamachu.
Mnie to już nie jara. Mnie jara tylko boski geniusz. Wiesz, co by było gdyby nie Jałta, stalinizm, zamach i rządy mafii z PO? Byłby tu zwykły europejski kraj, gdzie co drugi to muhammad a przedmiotem debatypyblicznej jest spór o to, czy eutanazja ma obejmować ludzi powyżej 12 roku życia czy młodszych również. Jest dobrze. Wiecej wiary
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...