Re: Gdzie tanio kupić płyty meblowe z usługą cięcia ?
~arek
(11 lat temu)
503-956-961
01
~Krzyś
(11 lat temu)
"ABO" Strefa Płyt - Gdańsk Kochanowskiego 130F. Tanio i dobrze.
15
~świadomy
(8 lat temu)
ZŁODZIEJSKI ROZKRUJ formatek ... dałem im własny rysunej , a oni po swojemu , im wyszło 100netto drożej dodatkowo doliczyli 45 zł za ciecie , a transport to już totalne przegięcie 80zł bez faktury... ZLODZIEJE!, ale gdzie kupic w rozsądnej cenie.. gdzie nie okradają? ktoś wie?
00
~Robert
(8 lat temu)
Polecam hurtownie robpol miedzy rumia a kosakowem bodajze ulica rumska mistrzostwo ciecie i jeszcze lepsze oklejanie a przedewszystkim taniutko jak barszcz sam tam tne elementy i powiem z reka na sercu PIERWSZA LIGA POLECAM
33
~Adam K.
(5 lat temu)
Najgorsi złodzieje na jakich trafiłem ten Robpol, 300 zł za okrąły blat 60cm , nie oklejony:) Za tyle to ja sobie cały stolik kupię ,bez robienia. Jeszcze do tego opryskliwa niemiła obsługa
00
~anonim
(4 lata temu)
Zgadzam się co do obsługi i cen jakość wykonania fatalna i formatki nie mają kąta zdecydowanie nie polecam7
00
~anonim
(4 lata temu)
nie polecam robpolu jakość fatalna i formatki nie mają kąta obsługa nieprzyjemna
00
~grzech
(6 lat temu)
Avatea sp. z o.o. kontakt 698 435 238
00
~Magda
(10 lat temu)
'Stol-kos'
ul. Gdyńska 80
80-209 Chwaszczyno
tel.788 788 008
Dzień dobry! Serdecznie zapraszam do zakupu płyt i skorzystania z usług cięcia i okleinowania płyt w hurtowni SAS w miejscowości Kowale. W ofercie posiadamy szeroki wybór -płyt: Egger, Kronospan, Finsa, płyty akrylowe..... http://www.sassc.com.pl/pl
Pozdrawiam
03
~dinus
(7 lat temu)
Ja kupowałem tutaj http://www.plyta-meblowa.pl/ Jest tam również możliwośc rozrysowania sobie formatek na płycie, więc wszystko fajnie mozna sobie zwizualizować.
04
~anonim
(7 lat temu)
Gdzie tanio kupić płyty meblowe
00
~Meblebronikowski.pl
(7 lat temu)
Firma domo w strasznie. Polecam ☺
40
~gass
(6 lat temu)
Większość płyty ma ustalone sztywne widełki cenowe
Odbiorcy typu BRW i inni duzi już tego nie kupują w Polsce
Ceny zaczynają się dla trakich od 15zł za m2
ale są to dostawy sukcesywne po 30 tirów minimum w m-cu
Dla średnich odbiorców ceny zaczynają się od 18 zł za m2
Inna grupa to dostawy z zewnątrz. Są dobre, pewne jak i krajowe. M
Jak chcesz tanio to w markecie a jak zależy Ci na jakości, terminie, dobrej obsłudze to najlepiej w Komandorze. Maja dużo usług typu CNC, dodatkowo sprawdzają każde zlecenie a gdy jak jest gotowe to wysyłają SMS. Korzystam z tej hurtowni w wielu lat i jestem bardzo zadowolony