Hej, potrzebuje namiary do gabinetu lekarskiego, gdzie można maluszkowi zrobić EEG mózgu. Wiem, że w Gdyni na Abrahama ale wolałabym jakoś bliżej -może w Gdańsku gdzies można?
Re: Gdzie w Gdańsku można zrobić prywatnie EEG mózgu?
Ola -Ujeścisko
(14 lat temu)
kurcze -wskoczylo mi dwa razy to samo:/ Za pierwszym razem jak wpisywalam nowy watek to pojawił sie komunikat ze wątek nie został dodany.
Nie mam pojęcia jaki jest koszt ale licze ze chyba nie wiecej niz 200zł...
~mama_miłoszka
(13 lat temu)
ja też polecam przychodnię na Suchaninie ul. Otwarta. Bardzo miła i pomocna pani technik, która robiła eeg mojemu niesfornemu synkowi:)
Koszt wraz z płytką ok. 120zł
martuchowata
(13 lat temu)
ale bez skierowania zrobia?? ja potrzebowalam w zeszlym roku to albo nigdzie mie mieli aparatury do tego badania albo chcieli skierowanie, objechalam cala dynie CAŁA i nigdzie mi nie zrobli... bo nie mialam skierowania pomimo tego ze chcialam prywatnie
~mama Dawida
(12 lat temu)
Tak ja robiłam badanie na Otwartej w przychodni na Suchaninie bardzo sprawnie szybko i miło opis badania po 3 dniach koszt ok 130 zł chyba. Pani która robiła ma super podejście do dzieci robiłam wczesniej badanie w Akademi Medycznej, Zaspie odradzam nie sympatyczne panie dziecko się bardzo bało badania a tu rewelacja zdecydowanie polecam tel do rejestracji 302 64 71 i 604 43 88 55
~mama Dawida
(12 lat temu)
a i oczywiście bez skierowania i praktycznie za dwa dni bo chyba tylko dwa razy w tygodniu tam ta Pani robi badanie a opis za trzy dni a w szpitalu na opis czekałąm 3 tygodnie..............
~mama Anulki
(12 lat temu)
Tak ja też tam byłam na Suchaninie przy ul. Otwartej w pracowni EEG z dzieckiem super Pani podejście rewelacyjne dziecko bardzo się bało badania a ta pani powoli wytłumaczyła na czym będzie polegało bez pośpiechu z uśmiechem. Opis czekałam tydzień ale ponoć wyjątkowo tak długo. Aparat nowoczesny polecam można umówić się telefonicznie nawet na inny dzień niż są wyznaczone godziny.
~Gosia
(12 lat temu)
Mam troje dzieci 3 , 5, 8-lat wszystkie leczone na epi. Sprawdziłam wszystkie powyższe eeg. Maluchy moje, jak nie mają ochoty na to badanie to mogę na rzęsach chodzić a nic z tego nie będzie. Na NFZ, AM i ZASPA polecam. Na otwartej nawet prywatnie nie pomogło.
~Gosia
(12 lat temu)
Postanowiłam, że w mojej sytuacji troje dzieci -1 lekarz, obecnie Zaspa dr Raif,wcześniej dodatkowe sporadyczne konsultacje u dr Michalak tak dla pewności, polecam.
~AgusiaGda
(12 lat temu)
Podbijam.
Wiecie może gdzie teraz szybko można zrobić EEG(osoby dorosłej)? Tylko Gdańsk, chodzi o moją 88-letnią sąsiadkę. Ma skierowanie. Ale może też być prywatnie jeśli nie jest to jakaś zawrotna kwota, a terminy krótkie.
~Julia
(10 lat temu)
No absolutnie się nie zgodze Pani technik przesympatyczna i najlepsza w pomorskim- powiedz gdzie znalazłaś inna lepszą . Problem najczęściej robią rodzice. Ja jestem przeszczęśliwa właśnie wczoraj przyjechałam z Tczewa robić mojej córce badanie w śnie bo tylko tam jest komfort i jakość badania dr z Warszawy bardzo chwali badania tej pani sam ogląda je na płytce więc jesteście w wielkim błędzie życzę wam znalezienia lepszej techniczki
~mama kasi
(10 lat temu)
Ja jestem z Tczewa i mam córeczkę ma 10lat potrzebuje to badanie dla niej ale skierowanie mam z poradni gospody-med na nfz i niewiem gdzie mogę zrobic to badanie proszę o pomoc
~oooo
(10 lat temu)
Przychodnia (lekarz) która wystawiła skierowanie MUSI wskazać Ci gabinety z którymi ma podpisaną umowę na badanie i opisywanie badań. Możesz wybrać inny (bliżej domu, lepiej, krótszy termin, taniej...) ale wtedy za badanie normalnie zapłacisz.
~Ania
(10 lat temu)
W Akademi Medycznej jest to rejon pomorskiego tam robia na skierowanie a jak odpłatnie to na Otwartej w przychodni w Gdańsku opisuje ta sama p dr szybkie terminy
~Baba Jaga
(6 lat temu)
Na Otwartej na opis czeka się obecnie 3-4 tygodnie bo wyniki wysyłane są do opisu do Warszawy. Cena badania 100 zł + opis 60 zł + płyta CD 18 zł. Terminy krótkie.