Gdzie zakupy w Gdyni?

Witam, przeprowadzam się do Gdyni i mam pytanie- gdzie są jakieś fajne sklepy z ubraniami oprócz ul. Świętojańskiej? Kompletnie nie znam Gdyni i chciałabym się zorientować gdzie można naleźć coś fajnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie zakupy w Gdyni?

Klif w Orłowie :)

W Gdyni jest niewiele fajnych sklepów, poza nielicznymi wyjątkami w Klifie. Boczna od Świętojańskiej ma Outlet Solara można tam upolować małe co nieco.

Polecam sklep Galeria Rajstop na świętojańskiej oboko E-mpiku, ostatnio kupiłam cudeńko staniczek. Asortyment przebogaty...., przypadkowo weszłam do sklepu, no i muszę powiedzieć, że zostałam tak fachowo obsłużona, że polecam Wszystkim gorąco. Wybór wprost niesamowity, ja kupiłam Felinę, ale Pani wprost zasypała mnie kolorowymi, seksownymi staniczkami, ... oszalałam, aż miałam problem z wyborem. Niesamowity sklep!!! Wspaniale, że mamy takie super sklepy!!!!

Tez polecam Klif i czasem fajne rzeczy sa w Tesco na Dabrowie, mam na mysli Cherokee lub F&F.

Inne tematy z forum

Kosmetyki do opalania na blizny/znamiona (3 odpowiedzi)

Jakie kosmetyki zastosować na blizny w przypadku opalania i jak później monitorować skórę, żeby...

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...

Dobrej jakości ubrania (23 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...