Gdzie zamówić rolety

Cześc. Czy ktoś moze polecić dobrą firmę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie zamówić rolety

ceny producenta , każdy rodzaj rolet i żaluzji 739054197

Ja rolety kupowałam przez internet. Na początku zastanawiałam się czy nie zamówić tam gdzie kupowaliśmy okna i pomimo tego,że firma dała nam rabacik to zamówiliśmy z neta bo było o wiele taniej.

Konkretnie w sklepie Lotari.pl. Nie wiem czy znasz ale mają dobre ceny, wybór rolet jest spory. Do salonu i do kuchni kupowaliśmy tam rolety dzień noc. Do pokoju córci zamówiliśmy roletę ze zdjęciem ( jest tam opcja wstawienia dowolnego zdjecia na roletę).

Wiesz co, mogę doradzić firmę 6 Plus. Projektują i produkują w Polsce zasłony, rolety, czy żaluzje. Ostatnio z nimi współpracowałem przy kilku projektach i mogę ocenić pozytywnie. Wysoka jakość samych zasłon, ale też przyjazny i uczciwy kontakt z obsługą. Bez naciągania na koszty, jak się umawiam na konkretny termin, to faktycznie wtedy zasłony są gotowe. Więcej o tym jak pracują jest na 6plus.gda.pl. Tam też jest galeria paroma realizacjami.

Inne tematy z forum

jaki piec wybrać do domu? (98 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Gdzie kupić dobre drzwi wewnętrzne ??? (53 odpowiedzi)

Proszę o pomoc !!! W najbliższych dniach muszę zamówić drzwi do mojego nowego domu. Wiem, że...

drzwi wejściowe (3 odpowiedzi)

jakie macie drzwi wejściowe do domu? Ja bardzo długo szukałam dobrych drzwi pasujących do domu...