Gdzie zważyć auto?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Kurcze, może któraś z Was wie? Lub mężowie... Dzwoniłam do kilki SKP i w żadnej nie mogę... Miasto obojętne byle w trójmieście lub okolicach :)
Przy wymianie dowodu rejestracyjnego, kazali przynieść zaświadczenie o wadze auta....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gdzie zważyć auto?

Wiem, że waga jest w Centrostalu można było by się zapytać czy zważyli bu auto.

Agusia chyba musi być jakaś stacja diagnostyczna. Raczej w urzędzie nie da nic waga taka.... Gdyby tak było, pojechałabym na złomowiec :)

jakie dziwne wymogi zważyć auto eh wszystko aby komplikować życie pozdro

A no to widzisz nie wiedziałam :( A nie wiedzą Ci co wydali taki wymóg o zważeniu auta?

Ale na zlomowisku to chyba wystawia zaswiadczenie z pieczatka i powinno byc ok. Mam na mysli takie, gdzie zlomuje sie samochody.

Kiedyś na GS Chwaszczyno była właśnie taka waga:) tato ważył przyczepkę właśnie aby zarejestrować:) wieczorem się go zapytam czy jeszcze tam jest:)

Tak jest w Chwaszczynie ale chyba w tym zlomowisku wlasnie i jak zlomujesz auto to wystawiaja Ci zaswiadczenie do urzedu,ze to zrobilas,wiec ten sam urzad powinien Ci uznac zaswiadczenie od nich w innej sprawie.

no na złomowisku na pewno też ale tato robił na GS czyli na tym placu gdzie jest giełda samochodowa

Pewnie w stacji diagnostycznej, ale powiem szczerze, że niegdy nie słyszałam o takich wymogach. Przecież w poprzednich dokumentach musiałaś mieć wagę wpisaną? jestem naprawdę zaskoczona :)

no więc już wiem:) ta na GS już chyba nie czynna ale ta na skupie złomu między chwaszczynem a dobrzewinem (karczemkami) jak najbardziej tak:) tato mówi że ma legalizację i wystawią takie zaświadczenie z waga auta:)

Chwaszczyno, tel. 58 5528058

O to bosko super dzięki Inka :)

No my też byliśmy zaskoczeni. Ale bez tego - i tablic których nie mogę odkręcić :p- nie dadzą nam dowodu rejestracyjnego :/

Mamo Marty ale tak dla 100% pewności zadzwoń i się zapytaj:)

Inne tematy z forum

malejące piersi po porodzie? :) heh... (60 odpowiedzi)

hej dziewczęta... Temat może i banalny, ale dla mnie taki se :) Pytam z ciekawości-czy...

przedszkole NR 27 W GDYNIA; MALUTKOWO opinie (25 odpowiedzi)

proszę o opinie tego przedszkola. szukamy fajnego przedszkola dla naszego dziecka...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...