A. Królikowski - ocena (1) super, jako skuo płacą naprawdę uczciwie A. Królikowski Marcin - ocena (1) Polecam w 100%. Kolejne samochód który kupiłem w Kamacie. Jestem naprawdę... Marcin Beata - opinia (2) Do Pana Michała trafiłam w nagłej potrzebie. Tzw. Akcja-Reakcja. Moje... Beata
K. S. - ocena (1) solidna firma, polecam K. S. A. Mikos - ocena (1) My też polecamy. jesteśmy jak na razie bardzo zadowoleni A. Mikos D. Sawczuk - ocena (1) jak chcecie kupić dobre sprawdzone auto to warto rozglądnąć się w AAA D. Sawczuk Paulina - ocena (1) Polecam skup aut, bardzo szybka wycena i miła obsługa klienta. Paulina Sylwia - ocena (1) Wycena telefonicznie i odbiór auta tego samego dnia! Polecam każdemu! Sylwia Zuza - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Zuza Kamil Zwojewski - ocena (1) Polecam.. Szybko , bez zbędnego marudzenia. Cena za auto satysfakcjonująca Kamil Zwojewski Karolka - ocena (1) śmiało można im zaufać, polecam Karolka D. Pawlik - ocena (1) uczciwy sprzedawca, polecam D. Pawlik Z. Jakubiak - ocena (1) auto w świetnym stanie i w rozsądnej cenie Z. Jakubiak Martyna - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Martyna Karol - ocena (1) Jak dla mnie najlepszy i sprawdzony już od wielu lat komis. Polecam Karol Piotr - ocena (2) Kontakt internetowy na dobrym poziomie. Kontakt na miejscu w komisie super -... Piotr Maria - ocena (2) Przygodę z komisem rozpoczłam już jakiś czas temu ,pierwsze auto zostawiłam... Maria S.S. - ocena (1) ja również mogę polecić, bardzo fachowa, profesjonalna obsługa S.S. Konrad - ocena (1) Polecam ten auto komis miła obsługa Konrad Ewa Brzezińska-Cielepa - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować za miłą obsługę w salonie Waszej firmy... Ewa Brzezińska-Cielepa