Piotr - ocena (1) Auto oglądałem na podnośniku i bez problemu mogłem zajrzeć pod spód, nikt nie... Piotr Pani - ocena (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tego salonu. Podczas rozmowy... Pani Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z całego procesu - poczynając od kontaktu ze... Ola
Marek Kia - ocena (1) Sprzedałem tutaj swoje auto szybko i to był strzał w 10. Fachowo podchodzą do... Marek Kia Jerzy S. - ocena (1) Zakupionym autem jeździ się naprawdę bardzo komfortowo, nic się nie psuje,... Jerzy S. Ryszard W. - ocena (1) Pierwszy i na pewno nie ostatni, samochód kupiony w tej firmie. Kupione auto... Ryszard W. Ewa - ocena (1) Samochód był perfekcyjnie przygotowany do sprzedaży, czysty i zadbany Ewa Robert - ocena (1) Świetne podejście do klienta, bardzo miły kontakt. Zakupiony samochód miał... Robert Iwona - ocena (1) Serdecznie polecam. Auto w świetnym stanie i zgodne z oczekiwaniami.... Iwona Karola - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa, duży wybór aut :) Każdy znajdzie... Karola Paweł - ocena (1) Chcialem sprzedac samochod. Pierwszego dnia gdy przeszedlem ma umowiona... Paweł Bożena - ocena (1) Obsługa profesjonalna, pan Dawid odpowiedział na wszystkie wątpliwości w... Bożena Mariusz Łubowski - ocena (1) Komis 100 %profesjonalny Kupno jak i sprzedaż auta bez żadnej ściemy i... Mariusz Łubowski Robert - ocena (1) Polecam każdy znajdzie coś dla siebie, profesjonalizm, szacunek do klienta i... Robert Adam - ocena (1) Kupiłem samochód w tym komisie rok temu i jestem bardzo zadowolony z zakupu.... Adam Andrzej - ocena (1) Osobiście nie polecam! Chciałem zakupić samochód dla naszego klienta.... Andrzej Joanna HK - ocena (1) Polecam w 100proc. Sprzedaż auta szybko i sprawnie. Profesjonaliści. Joanna HK Krzysztof - ocena (1) Niestety jestem bardzo negatywnie rozczarowany AAA Auto. Po umówieniu się ,... Krzysztof M - ocena (1) Polecam miejsce z całego serca, bardzo profesjonalna obsługa i na prawdę jest... M Adam - ocena (1) Świetna obsługa od A do Z! Auto dokładnie takie, jak w opisie, wszystko... Adam