Iwona - ocena (1) Polecam. Kolejny samochód, kolejne spełnione marzenia! Strzał w 10! Iwona Stanisław - ocena (1) Od dłuższego czasu bezskutecznie próbowałem sprzedać samochód. w versus... Stanisław Adam Mencfelt - ocena (1) Po przejechaniu po komisach w 3miescie musze szczerze przyznać, ze mają tu... Adam Mencfelt
Stanisław - ocena (1) Od dłuższego czasu bezskutecznie próbowałem sprzedać samochód. w versus... Stanisław Wiktor - ocena (1) Polecam serdecznie , super auta , super obsługa, super cena ! Dziękuję Wiktor Mk055 - ocena (2) Polecam kupiłem auto i jestem bardzo zadowolony. firma godna polecenia... Mk055 Piotrek - ocena (1) Polecam ten skup aut, miła obsługa, po moim telefonie tego samego dnia auto... Piotrek Maniek - ocena (1) Polecam ten skup aut Maniek Agnieszka - ocena (2) Z czystym sumieniem polecam versus! Kupiłem tutaj Audi A6 z 2019 roku i... Agnieszka Robert K - ocena (1) Z całego serca mogę polecić firmę Auto100. Auto kupiłem bez wychodzenia z... Robert K Natalka - ocena (1) Niestety muszę każdego ostrzec przed zakupem auta w tym komisie. Kupiłam... Natalka Kornelia Szmydt - ocena (1) Sprzedający bardzo sympatyczny, pomocny i cierpliwy odpowiedział na... Kornelia Szmydt Michał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten autohandel! Kupiłem tam samochód, który... Michał Janusz - ocena (1) Bardzo polecam tą firme Janusz Łukasz - ocena (1) Szczerze polecam !!! Pełen pozytyw, szybka i profesjonalna obsługa jak i... Łukasz Łukasz - ocena (1) Straszne podejście do klienta, radzę unikać. Dostałem telefoniczną propozycję... Łukasz Katarzyna B. - ocena (1) Samochód kupiłam kilkanaście miesięcy temu. Użytkuję bezawaryjnie, tak więc... Katarzyna B. Kornelia - ocena (2) Serdecznie polecam komis Kamat w Gdańsku. Miałam auto na sprzedaż i pan z... Kornelia Sławomir - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Versus! . Jestem bardzo zadowolony z zakupu... Sławomir Krzysztof Zieliński - ocena (1) Bardzo rzetelny sprzedawca, świetne auto zgodnie z ustaleniami. Krzysztof Zieliński