Majka Zagroska - ocena (1) Profesjonalnie i konkretnie. Panowie przyjechali pod dom, sprawdzili... Majka Zagroska Tomasz - ocena (1) Szybka akcja: jeden telefon, spotkanie tego samego dnia i auto sprzedane Tomasz Maciek Walaszek - ocena (1) Uczciwe podejście do klienta. Sprzedawałem auto z usterką silnika i nikt nie... Maciek Walaszek
Sebastian - ocena (1) Bałem się, że przez telefon usłyszę jedną cenę, a na miejscu zaczną wytykać... Sebastian Agnieszka - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam versus osobom, które chcą sprzedać samochód... Agnieszka Krzysztof - ocena (1) Polecam ten komis, podejście do klienta super,panowie którzy prowadzą ten... Krzysztof Monika Kucharz - ocena (1) Bardzo uczciwe podejście do sprzedaży. Monika Kucharz Matrix :D - ocena (1) Polecam!!!! Profesjonalna obsługa i doradztwo Matrix :D Artur - ocena (1) Bezproblemowa płatność za auto Artur Przemek - ocena (1) Sprzedałem u nich auto i muszę przyznać, że mają bardzo dobre stawki. Nie... Przemek Katarzyna - ocena (1) Z całego serca polecam zakup samochodu w tym miejscu ! Znalazłam samochód... Katarzyna Łukasz - ocena (1) Szczerze polecam Łukasz Andrzej - ocena (1) Bardzo konkretna i szybka transakcja. Auto zostało wycenione rzetelnie, bez... Andrzej Monia - ocena (1) Uczciwe podejście do Klienta, na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości z ich... Monia Weronika - ocena (1) Serdecznie polecam ten komis! Świetna, profesjonalna obsługa, a samochód był... Weronika Marcin - ocena (1) Polecam serdecznie, transakcja przebiegła super sprawnie, autko spełnia moje... Marcin Kamil - ocena (1) Pełna profeska. polecam każdemu kto szuka dobrego auta! Kamil Robert Kopcych - ocena (1) Polecam! Sprzedający bez zadnego problemu udostepnil samochod do sprawdzenia... Robert Kopcych Olga - ocena (1) Nie polecam tej firmy.Bardzo slaby poziom.Omijac szerokim lukiem Olga Ola - ocena (1) Serdecznie polecam, duży wybór aut w bardzo dobrym stanie. Pan Michał jest... Ola