M - ocena (1) Polecam miejsce z całego serca, bardzo profesjonalna obsługa i na prawdę jest... M Adam - ocena (1) Świetna obsługa od A do Z! Auto dokładnie takie, jak w opisie, wszystko... Adam Filip - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Versus pomógł mo sprowadzić wymarzone auto, szybko,... Filip
Worc - ocena (1) Polecam. Bardzo dobra firma. Worc Magdalena - ocena (1) Polecam współpracę z tą firmą , zakupiony samochód był rzetelnie sprawdzony i... Magdalena Bartosz - ocena (1) Super sprzedawca polecam Bartosz Symonea - ocena (1) Polecam. Zakupione auto bardzo dobrze się sprawuje. Obsługa na wysokim... Symonea Krzysztof - ocena (1) Ciekawa oferta, duża wiedza i kompetencje. Doświadczenie mówi za siebie.... Krzysztof Aleks - ocena (1) Bardzo Polecam! Jedna z najlepszych firm z autami używanymi w jakiej miałem... Aleks ZS - ocena (1) Pan Michał bardzo pomocny, prawdziwy pasjonat motoryzacji. Kupiłam u niego... ZS Ola - ocena (1) Wszystko super, pełna kompetencja w prezentacji aut i dobrze do moich... Ola Przemysław - ocena (1) Szybki kontakt. Konkretna rozmowa. Realne wyjaśnienie wyceny auta. Po... Przemysław Paweł Przysiężny - ocena (1) Mogę polecić sprzedających z czystym sumieniem. Samochód zgodny z opisem,... Paweł Przysiężny Wiola i Patryk - ocena (1) Skoda super b to juz 3 samochód od AUTO100 w naszej rodzinie. Wszystkie... Wiola i Patryk XYZ - ocena (2) Sprzedawca nierzetelny. Sprzedał auto z ukrytymi wadami. XYZ Andrzej Szala - ocena (1) Jechałem dziś do aaaAuto w Gdańsku bez zbytniej wiary w powodzenie, po... Andrzej Szala bronek - ocena (1) Polecam. Profesjonalne podejście do klienta. Fachowa pomoc przed, w trakcie... bronek Piotr - ocena (1) Polecam Pan Mariusz bardzo pomocny sprzedawca. Zakup Udany a pojazd sprawuje... Piotr ZUZIA - ocena (1) Szybka transakcja. Bardzo dobry zakup. Profesjonalna obsluga. Polecam ZUZIA Bart - ocena (1) Polecam auta świeże , zadbane Profesjonalnie Bart