Kalina - ocena (1) Bardzo polecam, szybko i sprawnie Kalina Szymon - ocena (1) Zakupiony samochód Seat Ibiza. Cóż więcej napisać o sprzedającym niż... Szymon Wojciech Dąbrowski - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. Samochód w pełni zgodny z opisem, stan... Wojciech Dąbrowski
Patryk - ocena (1) Pan Rafał podszedł do tematu profesjonalnie. Przyjechał, konkretnie... Patryk Filip - ocena (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu Filip Janusz Chlebiński - ocena (1) Świetny sprzedawca, który potrafi doradzić i naprawdę pomóc w wyborze. Auto w... Janusz Chlebiński Krzysztof - ocena (1) Bardzo szybka akcja. Telefon Panowie przyjechali kupili samochód Naprawdę... Krzysztof Wiktor - ocena (1) Bardzo miła obsługa Wiktor Wojciech - ocena (1) Bardzo polecam. Mile zaskoczony Wojciech Dominik - ocena (1) Autohandel godny polecenia, sprzedający konkretny, zna sie na swojej pracy.... Dominik Iza - ocena (1) Polecam auto handel KAMA. Obsługa miła i profesjonalna. Samochód zgodny z... Iza Jerzy - ocena (1) Bardzo pozytywne doświadczenie z zakupem samochodu w tym komisie. Od... Jerzy Piotr - ocena (1) Auto oglądałem na podnośniku i bez problemu mogłem zajrzeć pod spód, nikt nie... Piotr Pani - ocena (1) Zdecydowanie odradzam korzystanie z usług tego salonu. Podczas rozmowy... Pani Ola - ocena (1) Firma zadzwoniła do mnie z ogłoszenia w celu zaproponowania cena zakupu za... Ola Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z całego procesu - poczynając od kontaktu ze... Ola Marek Kia - ocena (1) Sprzedałem tutaj swoje auto szybko i to był strzał w 10. Fachowo podchodzą do... Marek Kia Jerzy S. - ocena (1) Zakupionym autem jeździ się naprawdę bardzo komfortowo, nic się nie psuje,... Jerzy S. Ryszard W. - ocena (1) Pierwszy i na pewno nie ostatni, samochód kupiony w tej firmie. Kupione auto... Ryszard W. Ewa - ocena (1) Samochód był perfekcyjnie przygotowany do sprzedaży, czysty i zadbany Ewa