ZUZIA - ocena (1) Szybka transakcja. Bardzo dobry zakup. Profesjonalna obsluga. Polecam ZUZIA Bart - ocena (1) Polecam auta świeże , zadbane Profesjonalnie Bart Kamil - ocena (1) Kupiłem samochód w tym komisie i jestem bardzo zadowolony. Obsługa... Kamil
Ewa - ocena (1) Super firma! Spełnia wszystkie oczekiwania klienta sprawnie i szybko. Super... Ewa Dorota Graniszewska - ocena (1) Polecam ! Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Długo szukałam... Dorota Graniszewska Waldek - ocena (1) Panie Piotrze dziękuję za fachowe doradztwo i pomoc w zakupie superba. Jestem... Waldek Mateusz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, od razu widać że panowie znają się na samochodach i... Mateusz Paweł - ocena (1) Super, wszystko zgodnie z opisem, szybka i profesjonalna transakcja. Polecam... Paweł Adam - ocena (1) Potwierdzam opinie przedmówców. Umówiony na godzinę 10, zarezerwowałem sobie... Adam Marzena - ocena (1) Po 5 miesiącach użytkowania naszej Mazdy zdecydowanie powiem TAK. Samochód... Marzena Marta - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Marta Adam - ocena (1) Zakupiłem trzecie auto w tej firmie. Jestem zadowolony kolejny raz. Polecam i... Adam Jarek - ocena (1) Duży wybór aut polecam Jarek Roman - ocena (1) Bardzo duży wybór samochodów! Same ciekawe pozycje, pomocna obsługa! Polecam Roman Malina - ocena (1) Polecam ten skup aut, konkurencyjna stawka i szybka wycena. Malina Janina - ocena (1) Spędziliśmy ponad 4 godziny dopóki państwo wycenili łaskawie nasz samochód.... Janina Kazik - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z obsługi i zakupionego pojazdu. Kazik Anett - ocena (1) Namawianie na kredyty za wszelką cenę aby dostać procent od banku. Nie do... Anett Marta - ocena (1) Polecam, szybka realizacja, bardzo dobry zakup. Marta Michał - ocena (1) Nie jesteśmy zadowolenie z usług a wręcz czujemy się oszukani. Zaproponowano... Michał