Mateusz - ocena (1) 3City Auto Polecam. Pan Rafał zapewnia nie tylko fachową obsługę, ale również... Mateusz Michał - ocena (1) Zakup auta bez najmniejszych problemów, auto sprawdzone na przeglądzie (koszt... Michał Magdalena - ocena (1) Z całą pewnością można to miejsce określić najlepszym w Trójmieście.... Magdalena
Magda - ocena (1) Jestem super zadowolona z zakupu. Auto kupiłam w salonie w Gdańsku rok i 3... Magda Jacek - ocena (1) Polecam , panowie z autohandlu profesjonalnie podchodzą do klienta, dziękuję... Jacek Waldemar - ocena (1) Profesjonalne firma w każdym calu. Polecam Waldemar Izabela - ocena (1) Autohandel (komis) - wiadomo jak z nimi jest. Mam wrażenie, że 99% takich... Izabela Krystyna K-D - ocena (1) W czasach, gdy informacje pchają się do nas drzwiami i oknami, i nie wiemy,... Krystyna K-D Mar - ocena (1) Bardzo miła obsługa, ogromna wiedza i chęć pomocy. Polecam Mar Małgorzata - ocena (1) Polecam wszystkim ten salon, przemiła i profesjonalna obsługa. Ogromny wybór... Małgorzata A.M. - ocena (1) super, nie mamy żadnych zastrzeżeń A.M. A. Królikowski - ocena (1) super, jako skuo płacą naprawdę uczciwie A. Królikowski Marcin - ocena (1) Polecam w 100%. Kolejne samochód który kupiłem w Kamacie. Jestem naprawdę... Marcin Beata - opinia (2) Do Pana Michała trafiłam w nagłej potrzebie. Tzw. Akcja-Reakcja. Moje... Beata K. S. - ocena (1) solidna firma, polecam K. S. A. Mikos - ocena (1) My też polecamy. jesteśmy jak na razie bardzo zadowoleni A. Mikos D. Sawczuk - ocena (1) jak chcecie kupić dobre sprawdzone auto to warto rozglądnąć się w AAA D. Sawczuk Paulina - ocena (1) Polecam skup aut, bardzo szybka wycena i miła obsługa klienta. Paulina Sylwia - ocena (1) Wycena telefonicznie i odbiór auta tego samego dnia! Polecam każdemu! Sylwia Zuza - ocena (1) Polecam serdecznie !!!! Zuza