Adam - ocena (1) Zakupiłem trzecie auto w tej firmie. Jestem zadowolony kolejny raz. Polecam i... Adam Jarek - ocena (1) Duży wybór aut polecam Jarek Roman - ocena (1) Bardzo duży wybór samochodów! Same ciekawe pozycje, pomocna obsługa! Polecam Roman
Malina - ocena (1) Polecam ten skup aut, konkurencyjna stawka i szybka wycena. Malina Janina - ocena (1) Spędziliśmy ponad 4 godziny dopóki państwo wycenili łaskawie nasz samochód.... Janina Kazik - ocena (1) Jesteśmy zadowoleni z obsługi i zakupionego pojazdu. Kazik Anett - ocena (1) Namawianie na kredyty za wszelką cenę aby dostać procent od banku. Nie do... Anett Marta - ocena (1) Polecam, szybka realizacja, bardzo dobry zakup. Marta Michał - ocena (1) Nie jesteśmy zadowolenie z usług a wręcz czujemy się oszukani. Zaproponowano... Michał Justyna - ocena (1) Bardzo polecam ten komis. Parę dni temu zakupilismy samochód marzeń.... Justyna Rita - ocena (1) Kupiliśmy samochód, został sprawdzony w serwisie. Wszystko potwierdziło się... Rita Szymon - ocena (1) Skorzystaliśmy po raz drugi z usług firmy Versus i nie zawiedliśmy się. Firma... Szymon Marzena R. - ocena (1) Szybka realizacja. Jesteśmy zadowoleni. Polecam w 100% Marzena R. Tomek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu auta w komisie Kamat. Podejście do klienta,... Tomek Stefan - ocena (1) Polecam, super obsługa, szybka wycena. Stefan Marek S - ocena (1) Szybko i sprawnie , polecam Marek S Wojtek - ocena (1) To był mój drugi zakup auta u Was. Za pierwszym razem było wszystko spoko ale... Wojtek Konrad - ocena (1) Nie polecam. Ponad dwa miesiące temu zakupiliśmy Audi A5 w autokomisie. Po... Konrad Barbara - ocena (1) Mam auto z komisu KAMAT, jestem bardzo zadowolona,polecam znajomym KAMAT gdyż... Barbara konrad - ocena (1) Super komis miła obsługa konrad