Justyna - ocena (1) Bardzo polecam ten komis. Parę dni temu zakupilismy samochód marzeń.... Justyna Rita - ocena (1) Kupiliśmy samochód, został sprawdzony w serwisie. Wszystko potwierdziło się... Rita Szymon - ocena (1) Skorzystaliśmy po raz drugi z usług firmy Versus i nie zawiedliśmy się. Firma... Szymon
Marzena R. - ocena (1) Szybka realizacja. Jesteśmy zadowoleni. Polecam w 100% Marzena R. Tomek - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu auta w komisie Kamat. Podejście do klienta,... Tomek Stefan - ocena (1) Polecam, super obsługa, szybka wycena. Stefan Marek S - ocena (1) Szybko i sprawnie , polecam Marek S Wojtek - ocena (1) To był mój drugi zakup auta u Was. Za pierwszym razem było wszystko spoko ale... Wojtek Konrad - ocena (1) Nie polecam. Ponad dwa miesiące temu zakupiliśmy Audi A5 w autokomisie. Po... Konrad Barbara - ocena (1) Mam auto z komisu KAMAT, jestem bardzo zadowolona,polecam znajomym KAMAT gdyż... Barbara konrad - ocena (1) Super komis miła obsługa konrad Rafał Z. - ocena (1) Ta firma to ewenement na rynku samochodów używanych, od momentu oferowania do... Rafał Z. Iwona - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Versusa. Bardzo sprawnie i szybko... Iwona Marta - ocena (1) Z całego serca polecam firmę versus! Sprowadzili dla mnie Mazdę CX-6 z... Marta Dorota Suzuki Swift - ocena (1) Super obsluga-doradztwo Pan Patryk - pełen profesjonalizm, zaangażowanie.... Dorota Suzuki Swift Sławek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i pomoc przy zakupie - jestem super zadowolony z autka... Sławek JMG - ocena (1) Profesjonalna pomoc w nagłej sytuacji problemu z autem. JMG adrian - ocena (1) profesjonalizm i kultura adrian Przemek - ocena (1) Polecam! Już dwukrotnie sprawdzona firma! Przemek Przemek - ocena (1) Duży wybór samochodów na miejscu. Jeśli nie ma pojazdu w określonych... Przemek