Rafał Z. - ocena (1) Ta firma to ewenement na rynku samochodów używanych, od momentu oferowania do... Rafał Z. Iwona - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z obsługi Versusa. Bardzo sprawnie i szybko... Iwona Marta - ocena (1) Z całego serca polecam firmę versus! Sprowadzili dla mnie Mazdę CX-6 z... Marta
Dorota Suzuki Swift - ocena (1) Super obsluga-doradztwo Pan Patryk - pełen profesjonalizm, zaangażowanie.... Dorota Suzuki Swift Sławek - ocena (1) Profesjonalna obsługa i pomoc przy zakupie - jestem super zadowolony z autka... Sławek JMG - ocena (1) Profesjonalna pomoc w nagłej sytuacji problemu z autem. JMG adrian - ocena (1) profesjonalizm i kultura adrian Przemek - ocena (1) Polecam! Już dwukrotnie sprawdzona firma! Przemek Przemek - ocena (1) Duży wybór samochodów na miejscu. Jeśli nie ma pojazdu w określonych... Przemek Volodymyr - ocena (1) Serdecznie polecam Autokomis Kamat! Jesteśmy bardzo zadowolenie. Samochód... Volodymyr Marian - ocena (1) To już czwarte auto, które sprowadziła dla mnie firma Versus i z czystym... Marian Marzena T. - ocena (1) Bardzo pozytywne doświadczenie, sprzedaż naszego samochodu poprzez ich... Marzena T. Krzyżak - ocena (1) W Marcu tego roku kupiłem Skode u nich, dałem sobie wcisnąć ubezpieczenie od... Krzyżak Wojt - ocena (1) Polecam.Szybko,sprawnie,gotówka od ręki Wojt Sławomir - ocena (1) Sprowadziłem Forda Mustanga z USA i jestem bardzo zadowolony. Cały proces... Sławomir Sebastian - ocena (1) Z pełną odpowiedzialnością mogę polecić sprzedającego. Osoba odpowiedzialna i... Sebastian Jan - ocena (1) Bardzo polecam ten skup samochodów, miła obsługa ! Jan Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam ten skup aut.Cały proces sprzedaży przebiegł szybko i bez... Patrycja Katarzyna - ocena (1) Witam Polecam z całego Pan Rafał i jego tim to są profesjonaliści od lat na... Katarzyna Kamila - ocena (1) Nie polecam płacą mniej niż na złomowisku. Kamila