Michał - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam ten autohandel! Kupiłem tam samochód, który... Michał Janusz - ocena (1) Bardzo polecam tą firme Janusz Łukasz - ocena (1) Szczerze polecam !!! Pełen pozytyw, szybka i profesjonalna obsługa jak i... Łukasz
Łukasz - ocena (1) Straszne podejście do klienta, radzę unikać. Dostałem telefoniczną propozycję... Łukasz Katarzyna B. - ocena (1) Samochód kupiłam kilkanaście miesięcy temu. Użytkuję bezawaryjnie, tak więc... Katarzyna B. Kornelia - ocena (2) Serdecznie polecam komis Kamat w Gdańsku. Miałam auto na sprzedaż i pan z... Kornelia Sławomir - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Versus! . Jestem bardzo zadowolony z zakupu... Sławomir Krzysztof Zieliński - ocena (1) Bardzo rzetelny sprzedawca, świetne auto zgodnie z ustaleniami. Krzysztof Zieliński Agnieszka Majchrzak-Kozłowska - ocena (2) Super obslługa, mega doradztwo. Rzetelnie i uczciwie Polecam Agnieszka Majchrzak-Kozłowska Kacper - ocena (1) Polecam firma zasługuje na mega dobra ocene jestem zadowolony z wymiany Kacper Michał - ocena (1) Sprzedaż samochodu błyskawiczna. Polecam Michał Dawid Pietras - ocena (1) Współpraca z szefem, Panem Michałem, podczas sprzedaży samochodu to sama... Dawid Pietras Jacek - ocena (1) Polecam, świetne auta. Jacek Kalina - ocena (1) Bardzo polecam, szybko i sprawnie Kalina Szymon - ocena (1) Zakupiony samochód Seat Ibiza. Cóż więcej napisać o sprzedającym niż... Szymon Marcin - ocena (1) Szczerze polecam ten skup Skorzystałem i jestem bardzo zadowolony Marcin Kasia - ocena (1) Bardzo polecam tą firme Kasia Wojciech Dąbrowski - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam. Samochód w pełni zgodny z opisem, stan... Wojciech Dąbrowski Patryk - ocena (1) Pan Rafał podszedł do tematu profesjonalnie. Przyjechał, konkretnie... Patryk Filip - ocena (1) Polecam, jestem bardzo zadowolony z zakupu samochodu Filip