tak! (1) jestem zadowolona z wyboru gimnazjum nr 15. nauczyciele nie katują do nauki,... achrin Jestem uczniem (1) Szkoła odnowiona, bardzo ładna. azem z basenem. Spełnia wszystkie wymagania... Paulina MASAKRA (2) Strasznie niski poziom nauczania, uczniowie są chamscy, a w dodatku wszyscy... ktoś
Marta - opinia (2) Jestem absolwentka 15 GIMNAZJUM i szczerze powiedziwszy, nie dało mi ono... Marta omijac szerokim łukiem (14) Z przykroscia musze stwierdzić, ze po fuzji Zespołu Szkół Sportowich z... Zapałka jestem matką i zdecydowanie odradzam (1) szkola nie wypełnia zadnej z podstawowych funkcji, poziom dydaktyczny mierny,... Zapałka koszmar (1) nie nawidze tej szkoły aga nie polecam! (1) demoralizacja! uczniowie działają na zasadzie hierarchii, gdzie najwyżej są... A. do kitu.! (2) ta szkola jest poprstu do kitu. zadnych pozadnych ludzi. wiekszosc... ktos :P - opinia (1) do tej szkoły sami bandyci chodzą ...żadnych pożądnych ludzi :P bez (1) Jest to jedno z lepszych gimnazjów. Jeśli ktoś nie chce się uczyć to poziom... mama rodzic - opinia (1) Wbrew panującej opinii jest to szkoła przyjazna młodzieży. Poziom nauczania... rodzic