Taka sobie (4) Bezpiecznie to tam nie jest kamery to atrapy nie raz ktoś dostał w czerep w... Absolwent Nie polecakm (1) Szkoła porażka moje dziecko chodził do tej szkoły Dziecko było nękane... Tata Absolwent- opinia. (2) Szkołę skończyłem w tym roku i naprawdę będę miał po niej miłe wspomnienia.... Karol
Polecam! (1) Jestem rodzicem uczennicy i jestem bardzo zadowolona! Ta szkoła wspiera... Lena Szkoła świetna, kameralna... polecam (1) Polecam tą szkołę jest kameralna, nauczyciele dbają o uczniów i ich... Natka Tragedia (2) Uczęszczalem do szkoły jakiś czas (po czym z niej odszedłem) i szczerze... xyz Odradzam. (1) Nauczyciele byli okropni. Najgorsze była pani od geografii i wuefu. Ciągłe... anonimowy Bardzo polecam !! (2) Ta szkoła jest wręcz cudowna. Nauczyciele mili wspierają ucznia , a przede... Absolwent .. Super (1) Szkoła jest super. Rówieśnicy bardzo mili i serdeczni. Nauczyciele cudowni. Z... Absolwent polecam (1) Szkola jest malutka ale przyjazana. Kazdy sie zna i kazdy Siebie wzajemnie... wwee adriana tam niema (1) adriana było dobrze bez sochy, ale dołączył i odeszłem bo go on dołączył uczeń Nigdy więcej!!! (1) masakra nauczyciele nieuprzejmi, szkoła nie proponuje uczniowi niczego... Barrak Nie polecam! (1) Odradzam pójścia do tego gimnazjum. Jestem bardzo nie zadowolona z wyboru tej... anonim Nie polecam !!! (1) Niestety moja opinia jest negatywna. Jedynym nauczycielem, który mnie czegoś... absolwent jest suuuper!! (1) Bardzo lubię swoją szkołę! Chętnie do niej chodzę i to chyba mówi samo za... Gosia ania - opinia (1) Gdy zaczynasz chodzić do tego gimnazjum wydaje ci się że jest ok, jednak po... ania CUDOWNE LATA :) (2) Jestem absolwentem tej szkoły. Spędziłem w niej chyba najlepsze lata w życiu.... Było . . . minęło wspaniałe lata (1) szkoła która potrafi zmienić na lepsze czlowieka, jak i także uczy myślenia.... DKC Mam prośbr (2) Niedługo koncze podstawówke i nie wiem jakie gimnazjum wybrać zastanawiam się... Drass Najlepsze gimnazjum w Gdańsku! (1) Są tu wykwalifikowani nauczyciele, nowoczesne metody nauczania, duży wybór... Edzio